Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

.....σφηνάκια

 - Φίλε είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για δημοτικές εκλογές, αλλά αφού το θέλει ο οργανισμός μου, ας το συζητήσουμε. καμία τύχη δεν θα έχει ο κ. Παγώνης, όπως και ο κ. Καθαροσπόρης. Αυτό το γνωρίζουν και οι δύο κι ας κάνουν πως δεν το γνωρίζουν. Ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να έχει δήμαρχο την κυρία Βάκα και αν προσέξει λίγο παραπάνω την καθημερινότητα, από εδώ και στο εξής ....δεν θ΄ αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

- Ο κ. Χρήστος Παγώνης αν θα είναι υποψήφιος, τότε θα πάει χειρότερα από το 2019 και σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει τις 10.000 ψήφους, αφού αυτή την φορά δεν θα είναι εν ενεργεία δήμαρχος και δεν θα μπορέσει σε καμία περίπτωση να καλύψει τα κενά που του δημιούργησαν αυτοί που αποχώρησαν από την παράταξή του.

- Ο κ. Καθαροσπόρης δεν θα μπορέσει ν΄ ακολουθήσει και το μόνο που θα καταφέρει, αν θα είναι και πάλι υποψήφιος, να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση. Η παράταξή του δεν θα είναι αυτό που λέμε "η πρώτη φορά" αφού και αποχωρήσεις είχε και πολύ βαβούρα χωρίς λόγο δημιουργεί στα Δημοτικά Συμβούλια.

- Αν οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης είναι και πάλι υποψήφιοι, τότε δεν χωράει και νέα υποψηφιότητα κι αν υπάρξει αυτή θα δημιουργήσει μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στο ποσοστό που θα πάρει η κ. Βάκα από αυτό που θα πάρει ο δεύτερος