Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Κουράγιο και σε λίγες μέρες φεύγει το 2021 και έρχεται το 2022. Νέος χρόνος και πιστεύω και ελπίζω να μην φέρει νέα προβλήματα στον κόσμο.
Την καλημέρα μου στον κύριο που έγραψε ένα σύνθημα "στον τοίχο του" το οποίο έλεγε: "Από σήμερα πρώτη για πάντα" και εννοούσε την ομάδα του.
Από τότε η ομάδα βυθίστηκε βαθμολογικά και για να αλλάξει την ατζέντα τα έβαλε με τον μπάρμπα Στέλιο, για να μου δείξει πόσο μάγκας είναι....
Πόνεσα μεγάλε, για ....να μην σου πω πως μου έκανες τα μούτρα κρέας.
Ήρθες τελευταίος και καταϊδρωμένος και ξέρεις την άποψη των άλλων μελών της διοίκησης για το πρόσωπό σου.
Φυσικά και η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα, αλλά τώρα μιλάμε για μέλος της διοίκησης το οποίο ανέλαβε εργολαβικά να μας κλείσει το στόμα.
Εσύ λοιπόν θα μπαίνεις στα προσωπικά και τα οικογενειακά των άλλων και η διοίκηση θα έχει την απαίτηση από τον μπάρμπα Στέλιο να μην γράφει;
Αυτό δεν μπορεί να μας το ζητήσει κανείς και το ξεκαθαρίσαμε.
Δεν υπάρχει προσωπικό θέμα.
Εσύ μεγάλε ξεχνάς πολύ εύκολα και δεν θα ήθελες να γράψουμε πως δεν είχες κανένα πρόβλημα με τον μπάρμπα Στέλιο και θύμωσες, επειδή αποκαλύψαμε πως υπήρχε ποδοσφαιριστής στην αποστολή της ομάδας αλλά δεν υπήρχε το δελτίο του!!!!
Για να το κλείσουμε το θέμα, από την δική μας πλευρά, γράφουμε πως θα συνεχίσουμε όχι επί προσωπικού με σένα μεγάλε, γιατί τα προσωπικά σου δεν μας ενδιαφέρουν, αλλά για να αποδείξουμε πως κάνεις κακό στην ομάδα, γιατί απλά έχεις μάθει να λειτουργείς κατινίστικα και να παριστάνεις τον παράγοντα με ξένα κόλυβα.
Κι επειδή θεωρείς πως είσαι και αγαπητός στην πόλη σου, θα σου θυμίσω πως περίπου σε 5.000 ψηφοφόρους δεν σου έδωσαν σταυρό ούτε 200!!!!!!
Για τις πολιτικές & αυτοδιοικητικές σου κωλοτούμπες δεν θα το συζητήσουμε τώρα. Τώρα θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια στα ποδοσφαιρικά.
Φιλάκια και να ξέρεις πως δεν μπορείς να με πονέσεις. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια.
Δυστυχώς την πληρώνουν κι αυτοί που δεν πρέπει, αλλά ας πρόσεχαν.