Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αγγίξαμε τα 500 κρούσματα στην Εύβοια και φυσικά υπάρχουν κι άλλα, αλλά δεν θα δηλωθούν ποτέ. Δυστυχώς οι νέοι άνθρωποι, δεν προσέχουν και σίγουρα δεν το θέλουν, αλλά μεταφέρουν τον κορονοϊό.
Δυστυχώς επαγγελματίες, έμποροι και άνθρωποι της διασκέδασης και της εστίασης, θέλουν να βάλουμε στην ζυγαριά την υγεία των ανθρώπων και το δικό τους συμφέρον. Κυρίες και κύριοι η υγεία δεν μπαίνει στην ζυγαριά και αυτό πρέπει να το καταλάβετε.
Στόχος πρέπει να είναι ο εμβολιασμός και το να.... τηρούμε τους κανόνες και μετά όλα τ΄ άλλα. Όταν ο κόσμος δεν έχει την υγεία του και δεν έχει χρήματα δουλειά μην περιμένετε.

- Πολλοί δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι πιστός στο ραντεβού του, αφού ο κορονοϊός κυριολεκτικά "θερίζει". Ας προσέχουμε λοιπόν κι ας αφήσουμε στην άκρη τις κουτοπονηριές. Να προστατεύσουμε την υγεία μας και το κυριότερο να μην την χρησιμοποιήσουμε κομματικά, γιατί αυτό θα το πληρώσουμε ακριβά.

- Τώρα που δεν θα έχουμε μουσική και ψυχαγωγία, πολλοί θα σας πρότειναν να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο και αυτό θα σας κάνει καλό. Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε και κάποια στιγμή να κλείσουμε και την τηλεόραση, αλλά να μην πέσουμε με τα μούτρα στα κινητά. Όσοι πάλι θέλετε να το διασκεδάσετε πολύ, δεν έχετε παρά να διαβάζετε τα όσα γράφει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο άνθρωπος που δεν γεννήθηκε ΣΥΡΙΖΑίος, αλλά έγινε ΣΥΡΙΖΑίος για να βρεθεί σε μια καρέκλα και τώρα δίνει την μάχη ώστε να επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και αυτός στην καρέκλα του. Ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΝΕ, αφιερώνει πολλές ώρες, για να λιβανίζει τον Αλέξη και να τα χώνει στον πρωθυπουργό. Ανδρέα, να προτείνουμε στον Σεβασμιότατο να σε προσλάβει για να κρατάς το λιβανιστήρι σε κάποιον ναό!!!!

- Ετοιμάζει τον στρατό του, για τις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος και καλά κάνει και μεταξύ των άλλων θα έχει μαζί του και νυν αντιδήμαρχο του Δήμου Χαλκιδέων. Ο κ. Μαρκόπουλος μπορεί να είναι ενοχλημένος, επειδή ο Μητσοτάκης τον άφησε εκτός ψηφοδελτίου, αλλά οφείλει να παραδεχθεί πως υπήρχε πρόβλημα και δεν το είχε προκαλέσει ο κ. Μητσοτάκης και αυτό έχει να κάνει με την υπόθεση του ψευτογιατρού η οποία είναι στο ακροατήριο αυτές τις μέρες.

- Η κυρία αντιδήμαρχος πάντως, η οποία μάλλον θα είναι υποψήφια μαζί του, θα πρέπει να ξέρει πως στην πολιτική οι πολίτες κρίνουν και αυτοί αποφασίζουν και οι πολιτικοί, δεν πρέπει να είναι ούτε αχάριστοι και ούτε να κάνουν αντιπολίτευση σ΄ αυτόν που τους όρισε στην θέση που είναι. Με φωτογραφίες στο διαδίκτυο και με κούφια λόγια, δεν προσφέρεις στον τόπο σου, όσο κι αν "σε σπρώχνουν" τα ΜΜΕ που κάνουν αντιπολίτευση. Υπάρχει και η παραίτηση που είναι ΚΑΘΑΡΗ πολιτική πράξη.