Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα


 - Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά
ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή καλός μας χρόνος
εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός
άγιος και Πνευματικός,...
στη γη να περπατήσει
και να μας καλοκαρδίσει.

Αγιος Βασίλης έρχεται,
και δεν μας καταδέχεται,
από την Καισαρεία,
συ’ σαι αρχόντισσα κυρία.

Βαστά εικόνα και χαρτί
ζαχαροκάρνο, ζυμωτή
χαρτί και καλαμάρι
δες και με-δες και με το παλικάρι.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, με το καλό να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο και το 2022 να φέρει την υγεία σε όλο τον κόσμο. Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα και να ευχαριστήσουμε τον Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε έστω και με τις δυσκολίες που μας κουβάλησε το 2021.

- Λένε κάποιοι πως αυτή την χρονιά, "τα έχουμε δει όλα"!!! Θα συμφωνήσουμε μαζί τους, αφού είδαμε πολλά αυτή την χρονιά, αλλά σίγουρα δεν τα έχουμε δει όλα.

- Τελευταία είδαμε τον Σταματάκο να επιστρέφει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, αλλά και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ν΄ αλλάζει έναν ακόμη προπονητή και να μας κάνει να χάνουμε το μέτρημα, είδαμε τον ΛΗΛΑ να είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, είδαμε την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ να λύνει την συνεργασία της με τον Νίκο Κιαπέκο, είδαμε την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ να τελειώνει την χρονιά στην θέση του πρωταθλητή χειμώνα, είδαμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κλείνει την χρονιά χωρίς ν΄ αλλάξει και πάλι προπονητή, αλλά να είναι στην 2η θέση και άλλα πολλέ στον χώρο του ποδοσφαίρου.

- Στην αυτοδιοίκηση είδαμε τον Φάνη ν΄ αντέχει στα χτυπήματα του Αναγνωστάκη, της Μπατζελή και των άλλων και να μην απαντά στις προκλήσεις και στις χυδαιότητες αυτών που ανέλαβαν εργολαβικά να του ρίχνουν λάσπη. Είδαμε την δήμαρχο Έλενα Βάκα να δέχεται επιθέσεις καθημερινά από Παγώνη και Καθαροσπόρη και τον παπαγάλο τους, αλλά να μην απαντά στην λάσπη που της ρίχνουν, αφού οι κύριοι αυτοί προσπαθούν να κρύψουν την γύμνια τους, αφού οι αποχωρήσεις στελεχών από τις παρατάξεις τους τελειωμό δεν έχουν.

- Τι δεν θέλουμε να δούμε το 2022; Δεν θέλουμε να δούμε τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να μην κερδίζει το ΥΠΑΤΟ και την τελευταία αγωνιστική του Α΄ γύρου τον ΦΗΚΗΣ ΠΟ, γιατί έτσι θα βρεθεί από την φιλοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην ζώνη υποβιβασμού.

- Δεν θέλουμε να δούμε τον πρωταθλητή της Εύβοιας να χάνει στα μπαράζ και να μην ανεβαίνει στη Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

- Δεν θέλουμε να δούμε το να υποβιβαστούν 4 ομάδες από την Α΄ στην Β΄ κατηγορία της Εύβοιας

- Τέλος δεν θέλουμε να διακοπούν τα πρωταθλήματα εξ αιτίας του κορονοϊού.

 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και με ΥΓΕΙΑ