Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Ανακοίνωσε χθες ο ΑΟΝΑ την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αρκούδα!!  Αλήθεια αυτή την λύση της συνεργασίας την διαβάσαμε στο egnomi  την 1η Δεκεμβρίου και στο ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ στις 2 Δεκεμβρίου!!!
Γιατί η ανακοίνωση της ομάδας βγήκε με τόση καθυστέρηση; Όλο αυτό το διάστημα συμμετείχε ο.... ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας;

- Ποιος "ποδοσφαιρικός παράγοντας" το 2018 τέτοια εποχή και ενώ έλεγε "πάμε γερά με την δικιά μας Έλενα" βρέθηκε υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τον Παγώνη;;; Μιλάμε για πολλαπλές κωλοτούμπες και όχι αστεία!!!!!

- Σήμερα θα μάθουμε και τους διαιτητές οι οποίοι θα σφυρίξουν τα παιχνίδια κυπέλλου και οι πληροφορίες λένε πως σε κάποια γήπεδα θα τους προσφερθούν κουραμπιέδες και μελομακάρονα. Κυκλοφόρησε μια φήμη πως κάποιος διαιτητής αν ορισθεί σε έναν από τους αγώνες, θα πάει ντυμένος Άγιος Βασίλης.....

- Ποιες ομάδες θα δούμε στον τελικό του Κυπέλλου της Εύβοιας; Αυτό ούτε ο Θεός δεν το ξέρει, αφού για να φτάσει μια ομάδα στον τελικό θα δώσει διπλούς αγώνες, αν φυσικά μας το επιτρέψει ο κορονοϊός. Λένε πάντως πως αν η ΕΡΕΤΡΙΑ περάσει το εμπόδιο του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό.