Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και χρόνια σας πολλά με υγεία και αγάπη. Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την ώρα που θα κουνήσουμε μαντήλι στο 2021 και θα υποδεχθούμε το 2022, με την ελπίδα να είναι καλύτερο. Ευχές είναι αυτές και καλό είναι να τις κάνουμε, μήπως και πιάσουν τόπο, αφού στο θέμα του κορονοϊού, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν και δεν θέλουν να πιστέψουν τους επιστήμονες και εξακολουθούν να πιστεύουν τους ψεκασμένους και αυτούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τον φόβο για να πείσουν τους ανθρώπους να μην βάλουν μέσα τους ότι μπορεί να ....φανταστεί κανείς, από τον αντίχριστο, μέχρι και διάφορα τσιπάκια!!!! Τέλος πάντων, η κατάσταση μ΄ αυτούς δεν αλλάζει ότι κι αν γίνει, οπότε ένα χρόνια πολλά με υγεία, αρκεί.

- Τελικά κι εδώ στην Χαλκίδα, όσα καλά και να κάνεις, ευχαριστώ δεν θ΄ ακούσεις, αφού αυτοί που θέλουν να υποτιμήσουν το έργο σου και την προσπάθειά σου, κάτι θα βρούνε για να σε κατηγορήσουν. Αυτά συμβαίνουν και με την Δημοτική Αρχή στο Δήμο Χαλκιδέων, όπου υπάρχουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι κάθε λίγο και λιγάκι σηκώνουν ψηλά ένα θέμα κι αφού δημιουργήσουν θόρυβο, μετά το ξεχνούν, αφού δεν μπορούν να το στηρίξουν και δεν έχουν μάθει να ζητάνε και συγνώμη.

- Ο Περιφερειάρχης μας κύριος Φάνης Σπανός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και φυσικά είναι σε καραντίνα. Φάνη περαστικά σου και λίγη υπομονή, αφού σε λίγες μέρες θα μπορείς και πάλι να είσαι "ελεύθερος" και αυτό γιατί ήσουν εμβολιασμένος.

- Να στείλουμε τα χρόνια μας πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν αυτές τις μέρες. Άλλοι έχουν την ονομαστική τους γιορτή και άλλοι τα γενέθλιά τους. Χρόνια σας πολλά με υγεία και αγάπη.

- Τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό θα γίνουν περισσότερα μετά τις γιορτές και μακάρι να μην μπει λουκέτο σε όλοι την χώρα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τους εμβολιασμένους και ότι μέτρα πάρει να αφορούν τους ανεμβολίαστους. Ας μην γελιόμαστε. Θα είναι τραγικό να την πληρώσουν όλοι, επειδή κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν. 

- Πουθενά λουκέτα. Ανοιχτά όλα για εμβολιασμένους και να μπει τέλος στα όποια τεστ.