Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

....σφηνάκια

 - Πήραμε μια γεύση και από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε γειά στο 2021;;;; Πάντως η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης ζητούσαν επίμονα να γίνει ονομαστική  ψηφοφορία, προφανώς επειδή πίστευαν πως από τους 13 συμβούλους που έχει η παράταξη του κ. Ψαθά κάποιοι θα..... ψήφιζαν όχι.

- Αλήθεια τι κατάλαβαν; Όλα πήραν 14 ΝΑΙ αφού και ο κ. Φραντζής Ανδρέας ο οποίος έχει δηλώσει ανεξάρτητος ψήφισε ΝΑΙ. Προφανώς ο κ. Φραντζής μπορεί να διαφωνεί με τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, αλλά δεν λειτούργησε σε βάρος του τόπου του.

- Μήπως όμως η κυρία Γκόγκου μπορεί να μας πει πόσοι από τους 8 συμβούλους της παράταξής της, συμμετείχαν στην συνεδρίαση και ψήφισαν ότι ψήφισε η ίδια; Αν είδαμε καλά δεν συμμετείχαν περισσότεροι από 4!!! 

- Είσθε ένα μεγάλο μηδενικό έλεγε και ξανάλεγε η κυρία Γκόγκου απευθυνόμενη στον δήμαρχο και την παράταξή του και όλοι καταλαβαίνουμε το πως και το γιατί έχασε τις εκλογές το 2019, αλλά και γιατί δεν θα έχει και καμία τύχη, αν θελήσει να είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος. Κυρία Γκόγκου αν συμφωνήσουμε πως ο Ψαθάς είναι μηδενικό, τότε πρέπει να βαθμολογήσετε τον εαυτό σας που έχασε από το μηδενικό και μάλιστα από την Α΄ Κυριακή.

- Με υγεία το 2022