Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - 
 Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή χρονιά. Υγεία να φέρει το 2022 σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και όλα τ΄ άλλα θα τα βρούμε, αν έχουμε την υγεία μας και μπορούμε να παλεύουμε για την καθημερινότητα. Το 2022 ήρθε και από σήμερα μας κουβαλάει στην πλάτη του, αλλά μαζί μ΄ εμάς κουβαλάει και τον κορονοϊό ο οποίος δε λέει να μας αφήσει. Ας προσέξουμε όλοι, ώστε μέσα στο 2022 να μην χάσουμε και αυτά που έχουμε, παρασυρόμενοι από αυτούς που δηλώνουν αρνητές και έχουν άλλα στο μυαλό, αλλά και από τους αμετανόητους πολιτικούς οι οποίοι απέδειξαν πως είναι μπαχαλάκηδες, οι οποίοι κυβέρνησαν ....με ψέματα για 5 σχεδόν χρόνια και τώρα θέλουν να ξανακυβερνήσουν, ίσως για να ολοκληρώσουν την καταστροφή.

- Η Ελλάδα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μας αρέσει δεν μας αρέσει στάθηκε όρθια αν και η πανδημία ήταν και παραμένει εδώ. Η Ελλάδα με αυτή την κυβέρνηση ελέγχει τα σύνορά της και πλέον ελάχιστοι λαθρομετανάστες μπορούν να μπαίνουν στην χώρα. Μέσα στην πανδημία αυτή η κυβέρνηση στάθηκε δίπλα στους πολίτες και δεν άφησε κανέναν μόνο του. Να προσέχουμε, γιατί δεν εξαφανίστηκαν οι ακραίοι και οι νοσταλγοί άλλων εποχών. Να προσέχουμε, γιατί υπάρχουν ακόμη οι ακροδεξιοί και οι ακροαριστεροί συγκυβερνήτες του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

- Φεύγοντας το 2021 μπήκαν χρήματα και στα ταμεία των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 2020. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ούτε ευρώ δεν έπαιρναν τα προηγούμενα χρόνια τα σωματεία και αυτή η κυβέρνηση με υπουργό τον Αυγενάκη έδωσε χρήματα.

- Σε Περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, όλα είναι καλύτερα κι ας φωνάζουν κάποιοι, οι οποίοι έχουν κομματικά γυαλιά και δεν αντέχουν το ότι ο λαός τους έστειλε στην αντιπολίτευση και κάποιους στο περιθώριο.

- Λοιπόν Καλή Χρονιά να έχουμε και καλά μυαλά.
Από αύριο θα επανέλθουμε κι εμείς σε κανονικούς ρυθμούς.