Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Σημαντικότατη μεταγραφή για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, αφού ο Νίκος Σταματάκος ανήκει πλέον στο δυναμικό της.
Δεν αμφισβητεί κανείς την ποδοσφαιρική αξία του Νίκου, εκτός από αυτούς που προτιμούν "παλτά" από άλλες περιοχές της Ελλάδας, για λόγους που όλοι γνωρίζουν. Ο προπονητής της Ερέτριας κύριος Βαλκάνος Δημήτρης θα έχει πλέον ένα υπερ όπλο στην ομάδα και σίγουρα θα βρει τον τρόπο να πάρει από τον Νίκο το 100% των δυνατοτήτων του. Είχαμε γράψει πως η ΕΡΕΤΡΙΑ με τον Βαλκάνο στον πάγκο θα είναι επικίνδυνη και όποιος..... δεν το καταλάβει, θα το πληρώσει.

- Να ευχηθούμε στον Νίκο Σταματάκο να είναι υγιής, να έχει μια καλή χρονιά και να βοηθήσει την ομάδα της Ερέτριας όσο περισσότερο μπορεί. Η παρέα της Ερέτριας μεγάλωσε με την επιστροφή του Νίκου και όλοι ξέρουμε πως την ιστορία την γράφουν οι παρέες.

- Μπορεί ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ να μην συμπλήρωνε ούτε 11άδα, αλλά απέδειξε πως τελικά μπορεί να υποστηρίζει τον τίτλο του φαβορί και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού κερδισε εκτός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του ΔΥΣΤΟΥ, που είχε απουσίες με 1 - 4.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με 2 - 0. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες, αλλά η ΕΡΕΤΡΙΑ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια.

- Τ΄ ΑΛΑΤΣΑΤΑ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ, αφού τον κέρδισαν με 4 - 0 και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

- Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ πήρε την πρόκριση αφού κέρδισε την ΔΡΟΣΙΑ στα πέναλτι. Τελικά χρειάσθηκε να εκτελεστούν 16 πέναλτι ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ.