Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, γιατί ο κορονοϊός κάνει πάρτι και σας καλεί να πάτε, για να σας περιποιηθεί, όπως μόνο αυτός ξέρει. Αυτός δεν έχει μόνιμη κατοικία, ούτε θα τον στείλει κάποιος στην τελευταία του κατοικία. Δεν κάνει επιλογές και δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ωραίους ή άσχημους....
Το εμβόλιο είναι δεδομένο πως ακόμη κι αν μας την πέσει ο κορονοϊός, θα βοηθήσει να τον ξεπεράσουμε σαν μια γρίπη και ....τουλάχιστον δεν θα μας στείλει στο χώμα. Ας το κάνουν όλοι να τελειώνουμε με την πανδημία.

- Πως τα πάμε με την απογραφή; Χειρότερα δεν γίνεται θα μπορούσε να πει κάποιος και δυστυχώς δεν έχουν την ευθύνη οι πολίτες, αλλά αυτοί που ανέλαβαν να κάνουν την απογραφή, αλλά αυτό το πόρτα πόρτα το έχουν ξεχάσει τελείως. Ούτε κωδικό έχουν δει τα μάτια μας, αλλά ούτε και πέρασε κανείς για να συμπληρώσουμε έντυπα ή δεν ξέρω τι άλλο, ούτε και τηλεφώνησε κάποιος.

- Έχουμε την εντύπωση πως ο Δήμος πρέπει να φροντίσει ώστε να απογραφούν όλοι οι δημότες. Τρόποι υπάρχουν και ο Δήμος πρέπει να μπει μπροστά, γιατί ενώ ο αριθμός των δημοτών θα μπορούσε να είναι αυξημένος, θα βρεθεί μειωμένος και θα χαθούν έσοδα.

- Μετά την πρωτοχρονιά θα πρέπει να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι στο Λευκαντί, γιατί πλέον σε λίγο δεν θα μπορούμε να τους περάσουμε ούτε με ποδήλατο. Έγινε η προετοιμασία για να ρίξουν άσφαλτο, αλλά τώρα πρέπει να το κάνουν.

- Τα νέα μέτρα είναι γεγονός και επηρεάζουν το χώρο της διασκέδασης. Μέχρι τα μεσάνυχτα ανοιχτά τα κέντρα διασκέδασης, οπότε θα έχουμε χρόνο να πηγαίνουμε και για ψάρεμα!!!!!

- Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν υποψηφίους βουλευτές για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Εύβοια; Δεν έχουμε εδώ αρμόδια όργανα και δεν θ΄ ακολουθηθεί καμία διαδικασία; Υπάρχουν μέλη της ΝΔ στην Εύβοια τα οποία σε δύσκολες εποχές ήταν εδώ και έδιναν την μάχη. Πως είναι δυνατόν τώρα, να "μας φυτεύουν" στην κυριολεξία άτομα;

- Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αν κάνει το λάθος και αγνοήσει τα μέλη της για να βρεθούν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι στο ψηφοδέλτιο, θα το πληρώσει την ώρα της κάλπης. Η ΔΕΕΠ Εύβοιας θα πρέπει να αντιδράσει και να μην επιτρέψει να οδηγηθεί η ΝΔ σε λάθη.