Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

....σουτάκια

 - Σήμερα έχουμε αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας και λίγο πριν οι διαιτητές σφυρίξουν την έναρξη, η ΕΠΟ θα κάνει την κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, όχι στα γραφεία της, αλλά σε ξενοδοχείο και όχι μόνη της, αφού δεν της έχουν καμία εμπιστοσύνη οι ομάδες και ζήτησαν να είναι εκεί εκπρόσωποί τους!!!!! Επιστρέψαμε στην εποχή που ....τα μπαλάκια ήταν ζεστά ή παγωμένα;;;;

- Η ΔΡΟΣΙΑ θα υποδεχθεί τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και τον αγώνα θα δευθύνει ο κ. Κασομούλης, με βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο & Βελέντζα. Δύσκολος αγώνας και να σημειώσουμε πως η γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, εξ αιτίας της πανδημίας. Ο αγώνας αρχίζει στις 14:30.

- Ο ΔΥΣΤΟΣ θα υποδεχθεί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στις 14:30 και θέλει να είναι η έκπληξη του Κυπέλλου. Οι Αλιβεριώτες ξέρουν πως πρέπει να προσέξουν γιατί πάντα στο Κύπελλο υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά ο προπονητής τους ο κ. Ντόβολης είναι παλιά καραβάνα.
Διαιτητής ο κ. Φώτης με βοηθούς τους κυρίους Δάλλα & Κηρύκο.

- Την ίδια ώρα τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ θα υποδεχθούν εκεί ψηλά στο Αλεξάνδρου τον ΟΛΥΜΠΟ Γυμνού. Διαιτητής ο κ.Χουλιαρας με βοηθούς τους κυρίους Πριόνα και Μπούρικα. ΄Ισως αυτός ο αγώνας δεν χωράει προγνωστικά και όλα θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα είναι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

- Μία ώρα αργότερα (15:30) από τους άλλους αγώνες, θα διεξαχθεί ο αγώνας ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ. Διαιτητής ο κ. Ντούρας με βοηθούς τους κυρίους Πέττα και Ντόβολη Γιάννη. Στο κύπελλο δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά η Ερέτρια έχει τον πρώτο λόγο εκτός κι αν ο προπονητής τους Δημήτρης Βαλκάνος, άφησε τον Γκέρσι και την παρέα του να επιδοθούν πολύ στο άθλημα της νυχτερινής διασκέδασης.