Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά δεν είναι παράδοξο οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ να έχουν πολλά κρούσματα και να ζητούν αναβολή αγώνων τους και την ίδια στιγμή να ζητούν την είσοδο χιλιάδων φιλάθλων στα γήπεδα; Κύριοι η πανδημία ισχύει για όλους και πρέπει να ισχύουν για όλους και τα μέτρα. Αν θέλουμε να μην συνεχιστεί το κακό θα πρέπει όλοι οι αθλητές να.... είναι εμβολιασμένοι, για να μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες.

- Για να μην γελιόμαστε, οι εξαιρέσεις οδηγούν σε άσχημα αποτελέσματα και θα πρέπει γενικώς να καταργηθούν, αν θέλουμε να τελειώσουμε με την πανδημία. Κανενός συμμετοχή δεν θα πρέπει να επιτρέπεται αν δεν έχει κάνει τα εμβόλια.

- Τελικά πολύ παραμύθι ρίχνει ο γνωστός ραδιοφωνατζής, εναντίον της Περιφέρειας σε θέματα περιβάλλοντος και είναι γνωστό πως ρεπορτάζ δεν έχει κάνει ποτέ. Πληροφορίες και στοιχεία του δίνουν αυτοί που είχαν την κουτάλα και τους την πήρανε!!!! Το αστείο είναι πως όταν είχαν την κουτάλα, ο ραδιοφωνατζής τους αποκαλούσε λαμόγια!!!!!

- Επειδή παριστάνει την αθώα περιστερά ο ραδιοφωνατζής, να ξέρει πως έχουμε αρκετά να γράψουμε για την πρακτική του και θα το κάνουμε αν συνεχίσει να λέει και να γράφει διάφορα. Εμείς έχουμε το δικό μας πάσο και όχι το πάσο των συμφερόντων.