Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα ο καθένας ας κάνει τον σταυρό του. Οι αρνητές των εμβολίων, έχουν άλλους  σκοπούς και αυτό είναι πλέον φανερό. Τα 350 κρούσματα στην Εύβοια θα πρέπει να μας έχουν δώσει να καταλάβουμε, πως χωρίς τα εμβόλια θα είμαστε στην πόρτα του νοσοκομείου και ευχόμαστε να μην φτάσει κανείς στην πόρτα.... του Αγίου Πέτρου.

- Δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και έχασαν κάθε ίχνος ανθρωπιάς. Δεν σέβονται ούτε οικογένειες, ούτε την προσωπικότητα των άλλων και φυσικά τα κάνουν όλα για να κρατήσουν μια καρέκλα. Ας τους κρίνει ο Θεός.

- Όταν κάνεις λάθος, θα πρέπει να μάθεις να ζητάς συγνώμη και πάντως να μην προσπαθείς να καλύψεις το πρώτο λάθος, με ένα ακόμη, γιατί τότε τα πράγματα θα μπλέξουν και μπορεί να βρεθείς στα μανταλάκια, αφού ξέρεις πως και οι άλλοι ξέρουν πολλά για σένα. Φρόντισε λοιπόν να βρεις την δύναμη και να ζητήσεις συγνώμη, για να μην εκτεθείς περισσότερο.

- Όταν είσαι αυτοδιοικητικός, θα πρέπει να βρίσκεις την δύναμη και να είσαι στην πρώτη γραμμή και όχι να βάζεις άλλες και άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Οι εποχές κατά τις οποίες πήγαινε μπροστά ο αρχηγός και πίσω του οι σκύλοι είναι γνωστές σε όλους, αλλά δεν περιμέναμε πως θα φτάναμε στην εποχή, που θα έβαζαν κάποιοι μπροστά τα κουταβάκια και αυτοί θα ήταν πίσω τους.

- Αλήθεια, υπάρχουν καλοί και κακοί προδότες; Στην παλιά εποχή οι προδότες φορούσαν κουκούλες, ενώ τώρα βγαίνουν φόρα παρτίδα γιατί πιστεύουν πως έτσι κάνουν το παιχνίδι τους και δεν καταλαβαίνουν πως έχουν γίνει ρόμπες.

- Καλή μας κυρία, έχετε πλάκα. Δεν ξέραμε πως υπάρχει ειδικότητα του εθελοντή προπαγάνδας!!!!! Τι είναι πάλι αυτό; Πως μπλέξατε εσείς σε κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν εσείς με τόση εμπειρία στον εθελοντισμό, να είσθε το δεκανίκι άλλων; Μήπως τελικά και ο εθελοντισμός πρέπει να έχει όρια; Και κάτι τελευταίο. Όταν μου προσφέρουν μια θέση η οποία δεν έχει αντικείμενο, λέω ευχαριστώ και την κάνω.