Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Αναμενόμενο ήταν για μας, το να ανέβει σε ποσοστά το ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή Ανδρουλάκη, αφού αυτοί οι οποίοι είναι ΠΑΣΟΚ και βρέθηκαν να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, επέστρεψαν στην βάση τους και θέλουν να δούνε το ΠΑΣΟΚ σε μερικά χρόνια να διεκδικεί με αξιώσεις να κυβερνήσει και όχι να συνεχίσουν να στηρίζουν "την αριστερά" του Αλέξη. Στις  επόμενες εκλογές  το ΠΑΣΟΚ θα ανεβάσει τα ποσοστά του και θα είναι κάπου στο 15% και στις μεθεπόμενες που θα γίνουν αμέσως μετά θα περάσει ....δεύτερο κόμμα. Αν ο Μητσοτάκης κάνει εκλογές την Άνοιξη του 2023, να μην μας φανεί παράξενο, αν δούμε το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα.

- Δεν πιστεύουμε πως θ΄ αλλάξει κάτι και η σημερινή δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, θα είναι και πάλι υποψήφια στις εκλογές του 2023 και είναι βέβαιο πως θα τις κερδίσει. Άλλαξαν πολλά από τις εκλογές του 2019 μέχρι σήμερα και το ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα, θα είναι ενισχυμένο σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

- Όλα δείχνουν πως η δήμαρχος θα δώσει μάχη ώστε να εκλεγεί από την Α΄ Κυριακή, αφού θα είναι μαζί της τουλάχιστον 10 νέα πρόσωπα με δυνατότητα να φέρουν ψήφους που δεν είχε στις προηγούμενες εκλογές.