Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

....φαπούλες

 - Καλέ μας άνθρωπε, εμείς δεν σ΄ ενοχλήσαμε αφού έκανες άλλες επιλογές και δικαίωμά σου. Μάζεψε όμως τα κουταβάκια που σε περιτριγυρίζουν γιατί  έχουν ξεπεράσει τα όρια και δεν θα έπρεπε. Ξέρουμε κι εμείς να παίξουμε κρυμμένοι πίσω από την σκιά μας, αλλά δεν θα το κάνουμε, αφού τους έχουμε στα ευκολάκια. Αν χρειασθεί να διαδίδουμε αυτά που ξέρουμε γι΄ αυτούς, είναι αυτονόητο πως ....θα πληγωθείς, αφού τους χρησιμοποιείς για να κάνεις την δουλειά σου.

- Ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Καραμούζης, ο οποίος ανήκει στην παράταξη Καθαροσπόρη, κάτι δεν κάνει καλά, αφού πάει να σηκώσει ψηλά ένα θέμα, αλλά στο τέλος το θέμα καταλήγει ανάθεμα!!! Κύριε Καραμούζη επιτρέψτε μας να γράψουμε  πως μας θυμίσατε μια νοικοκυρά η οποία ήθελε να φτιάξει κέικ, αλλά δεν τις φούσκωνε με τίποτα, αφού δεν χρησιμοποιούσε τα σωστά υλικά. 

- Σηκώσατε πολύ ψηλά το θέμα της ύδρευσης στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ, αλλά δεν περπάτησε και εκτεθήκατε, αφού όπως αποδείχθηκε ο ιδιώτης που παρέχει νερό στην περιοχή εδώ και πολλά πολλά χρόνια, υπέγραψε σύμβαση όταν δημοτική αρχή ήταν οι κύριοι Παγώνης/Καθαροσπόρης, αφού αυτό έγινε τον Μάρτιο του 2018!!!!! Κύριε Καραμούζη να σας θυμίσουμε πως όλως τυχαία ήσασταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2019 με την σύζυγο του ιδιώτη. Αλήθεια τότε δεν ξέρατε το θέμα;;;;;

- Σηκώσατε πολύ ψηλά το θέμα του χώρου στον οποίο γίνονται τα τεστ στο 4ο Κ.Α.Π.Η Χαλκίδας. Κα τι δεν είπατε για το χώρο και τις συνθήκες!!!! Κύριε Καραμούζη, γιατί τόσο μίσος κατά του κυρίου Πανταζή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χαλκιδέων;  Δεν ξέρατε πως ο ΕΟΔΥ ξέρει και κάνει σωστά την δουλειά του; Πήγατε ποτέ στο νοσοκομείο Χαλκίδας, για να κάνετε κριτική και σχόλια για τους χώρους που γίνονται οι εμβολιασμοί; Γιατί όχι εκεί; Μήπως επειδή εκεί είναι οι γιατροί τους οποίους δεν θέλετε να τους κάνετε κριτική, γιατί πρέπει να προωθήσουν τα προϊόντα που θέλετε;

- Κύριε Καραμούζη κι εκεί κλειστοί χώροι υπάρχουν, με το ίδιο στυλό συμπληρώνουμε το έντυπο, στο ίδιο σαλονάκι καθόμαστε ένας μετά τον άλλον και στην ίδια αίθουσα αναμονής περιμένουμε να περάσουν τα 15΄!!! Κανένας έλεγχος φυσικά για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

- Κύριε Καραμούζη, κάτι δεν πάει καλά και τα θέματα που σηκώνετε ψηλά, καταλήγουν στο πουθενά, για έναν απλούστατο λόγο. Δεν έχετε φροντίσει ώστε να μπορείτε να τα στηρίξετε, γιατί ίσως δεν είχατε τα απαραίτητα στοιχεία, γιατί αν τα είχατε θα ξέρατε ποιοι τα έχουν δημιουργήσει και πότε.