Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Β΄ κατηγορία Εύβοιας

 - 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Φαβορί εδώ είναι η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ Μαντουδίου χωρίς αμφιβολία και δύσκολα θα χάσει την 1η θέση, ενώ μάχη θα δώσουν για την 2η θέση ΣΤΑΥΡΟΣ, ΙΣΤΙΑΙΑ και ΚΑΣΤΕΛΛΑ. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και δύσκολα θα ξεχωρίσει το ποια ομάδα θα πάει στα ....μπαράζ.

- 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ και τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ έχουν όπως όλα δείχνουν τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχει και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ η οποία μπορεί αν προσέξει να πάρει την μία από τις δύο θέσεις.
Καλές ομάδες και οι τρεις και άποψή μας είναι πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και στο ποια ομάδα θα είναι ήρεμη και αφοσιωμένη στο στόχο.

-3ος ΟΜΙΛΟΣ:  Σε 4 - 5 αγωνιστικές πιστεύουμε πως θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού αυτοί που φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να πάρουν την 2η θέση η οποία θα τους οδηγήσει στα μπαράζ, θα παίξουν τα μεταξύ τους παιχνίδια.
Φαβορί είναι όπως όλα δείχνουν ο ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου, ο οποίος έχει πάρει ήδη μια διαφορά (έχει 24 ΒΑΘΜΟΥΣ)και ακολουθούν ΣΚΥΡΟΣ και ΜΙΑΟΥΛΗΣ  με 18 και λίγο πίσω ο ΔΥΣΤΟΣ και το ΜΑΡΜΑΡΙ με 17 βαθμούς.