Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα αρχίζει στην Βουλή η συζήτηση που προκάλεσε ο Τσίπρας με την πρόταση δυσπιστίας, όχι για να ρίξει την κυβέρνηση, αφού αυτό ξέρει πως δεν θα συμβεί, αλλά για να δείξει πως ο ίδιος έχει στην ομπρέλα του το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τον κύριο Ανδρουλάκη, αφού τον Βελόπουλο και τον Βαρουφάκη, έτσι κι αλλιώς τους έχει!!!!
Μόλις είδε πως το ΠΑΣΟΚ πήρε φόρα και πάει να τον αφήσει τρίτο αλλά όχι καταϊδρωμένο, έριξε την ζαριά και τώρα ....θα φέρει ντόρτια, αφού η επόμενη  δημοσκόπηση δεν θα του χτυπήσει το καμπανάκι, αλλά την κουδούνα.

- Πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι γιατί λένε πως ο Τσίπρας αιφνιδίασε την κυβέρνηση και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Κανέναν δεν αιφνιδίασε ο Αλέξης και θα διαπιστώσει πως ο ίδιος θα βρεθεί μπροστά σε έκπληξη το βράδυ της Κυριακής.

- Αλέξη αφού το αποτέλεσμα το γνωρίζεις, γιατί άραγε κατέθεσες πρόταση δυσπιστίας, αν όχι για το ότι ο Ανδρουλάκης έκανε να μπάζει νερά το σκάφος του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;

- Τελικά το να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, το γουστάρουν πολλοί. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το ότι κάποιοι στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ πιέζουν την δημοτική αρχή και ζητούν να μην κατασκευασθούν τα νέα αποδυτήρια στο γήπεδο της Ν. Λαμψάκου!!!!

-Κυρίες και κύριοι πολλά χρόνια πέρασαν από τότε που η ομάδα ζητούσε να κατασκευασθούν αποδυτήρια στο γήπεδο και τώρα που βρέθηκε μια δημοτική αρχή και ξεκίνησε να δώσει λύση, τώρα πάνε κόντρα κάποιοι.

- Θέλουμε να πιστεύουμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο αντιδήμαρχος έργων κ. Γουρνής και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αϊδίνη, δεν θα υποκύψουν σε πιέσεις και θα δώσουν την δυνατότητα στην Νεα Λάμψακο να διαθέτει αξιοπρεπή αποδυτήρια στο γήπεδο για την νεολαία.