Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε γιατί το χιόνι μπορεί να είναι ευχάριστο και για παιχνίδια, αλλά ο παγετός είναι πλέον εδώ και πρέπει να προσέχουμε μικροί και μεγάλοι. Για μερικές μέρες ακόμη και μέχρι ο ήλιος να κάνει την δουλειά του, δρόμοι και πεζοδρόμια θα είναι επικίνδυνα. Ας μην ξεχνάμε και τον κορονοϊό ο οποίος επίσης είναι εδώ και δεν λέει να φύγει. Αυτές τις μέρες δεν .....έγιναν και τεστ και έτσι τα κρούσματα δείχνουν λιγότερα, αλλά είναι αρκετά.

- Εμείς δεν θυμώνουμε με κανέναν και αυτό το ξέρουν όλοι. Άλλοι θυμώνουν και μεταξύ αυτών και ο γιατρός κύριος Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος θέλει λέει να δοκιμάσει την τύχη του και θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς και Εύβοιας. Καλά θα κάνει για να πάρει και την απάντηση όχι μόνο από την Εύβοια, αλλά και από την Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, την Φωκίδα και την Βοιωτία. Έχει λέει μαζί του πολλούς "απόστρατους της πολιτικής" και θα τα καταφέρει.

- Μακάρι να καταφέρει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο, γιατί εμείς θέλουμε να κριθεί από τους πολίτες της Περιφέρειας, έχοντας απέναντί του εκτός των άλλων και τον Φάνη Σπανό.
Καλός γιατρός ο κ. Μαρκόπουλος, αλλά τι να κάνουμε, αφού στην πολιτική όταν βρισκόταν μπροστά στα δύσκολα πήγαινε σε άλλο ψηφοδέλτιο για να εκλεγεί.

- Τελικά τι έγινε; ΄Εμειναν κλειστοί οι δρόμοι στην Εύβοια; Έμειναν κλειστοί οι δρόμοι στον Δήμο Χαλκιδέων; Όχι βέβαια, αλλά μια καλή κουβέντα δεν βρήκανε κάποιοι να πούνε, ούτε για την Περιφέρεια, ούτε για τον Δήμο και ασχολήθηκαν με την Αττική Οδό. Λέτε να είναι και υποψήφιοι βουλευτές;;;;;

- Την καλημέρα μας στον Τάσο Αυλωνίτη ο οποίος πήρε μεταγραφή και από την Ιταλία και την ΑΣΚΟΛΙ βρέθηκε στην Κύπρο και στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ο οποίος αυτή την στιγμή είναι πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Κύπρου. Τάσο σου ευχόμαστε τα καλύτερα και να έχεις την υγεία σου.