Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Λοιπόν κάτι δεν πάει καλά στο σύστημα και ο καιρός μάλλον έχει κάποια προηγούμενα με το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δεν λέει να το αφήσει στην ησυχία του. Το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας καλά θα κάνει να επισκεφτεί τον Μητροπολίτη και να του ζητήσει να γίνει μια παράκληση στον Μητροπολιτικό Ναό, παρουσία του ίδιου του μητροπολίτη μας, ώστε να βοηθήσει ο Θεός να σταματήσει αυτό το κακό των αναβολών εξ αιτίας του ....καιρού ή της πανδημίας.

- Κύριε Γραμματέα της Ένωσης, κ. Γιώργο Πίσχινα εσείς έχετε πρόσβαση και πιστεύουμε πως θα είναι εύκολο να γίνει μια παράκληση. Το ζητάμε γιατί πιστεύουμε στον Θεό κι επειδή πιστεύουμε πως κάποιες αμαρτίες υπάρχουν και δεν λένε να αφήσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο να σηκώσει κεφάλι.

- Ο καιρός χαλάει λένε οι μετεωρολόγοι και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε πολύ βροχύ αλλά και χιονοπτώσεις. Να δούμε πως θα διεξαχθούν οι αγώνες σε Αιδηψό, Σκεπαστή και Κάρυστο, όπου οι καιρικές συνθήκες θα είναι άσχημες, αλλά και στα γήπεδα Νέας Λαμψάκου, Καλοχωρίου/Παντειχίου και Αυλωναρίου δεν θα είναι καλύτερη η κατάσταση των γηπέδων.

- Κύριε Πίσχινα κάτι δεν πάει καλά και ο Θεός μάλλον μας βάζει σε δοκιμασίες αφού τα τελευταία χρόνια, τίποτα δεν πάει καλά και δεν έχουμε ολοκληρώσει πρωταθλήματα, η ΕΠΣΕ έμεινε από προσωπικό, βασιλόπιτες δεν κόβουμε, διαιτητές δεν έχουμε και να μην ξεχνάμε πως και το ταμείο είναι μείον, αν εμφανίσουμε όλα μας τα χρέη.

- Το καλό φυσικά είναι πως ο κ. Αυγενάκης, αυτός ο άγιος άνθρωπος, ο Θεόσταλτος όπως θα έλεγε και η κυρία από την Βόρεια Εύβοια, δίνει χρήμα στις ομάδες. Καλό θα είναι να τον καλέσετε κι αυτόν στην παράκληση και να του απονείμει η ΕΠΣΕ τιμητική πλακέτα.