Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Αγαπητοί γονείς,
    Το σωματείο μας, από το 1994 έως και σήμερα, συνεχίζει να παρέχει , στα μέλη του, αθλητικές υπηρεσίες σε υψηλό βαθμό.  
    Εγγεγραμμένο στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εγκεκριμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συμμετέχοντας , από τα λίγα σωματεία και στις εκλογές ανάδειξης των νέων Διοικητικών Συμβουλίων, τόσο σε αυτή, όσο και στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας. 
   Έχουμε δημιουργήσει, αγωνιστικά τμήματα καλαθοσφαίρισης, αλλά και τμήματα ακαδημιών, τα οποία λειτουργούν ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του... Ε.Ο.Δ.Υ.
   Έτσι, έχουμε ολιγομελή τμήματα ακαδημιών , στα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων, μπορούν και τηρούνται τόσο οι αποστάσεις όσο και οι συχνές απολυμάνσεις των κοινόχρηστων αντικειμένων άθλησης. 
   Λειτουργούμε ακριβώς όπως οι σχολικές μας μονάδες, με την προσκόμιση των self-test, τις ημέρες  που έχει ορισθεί να προσκομίζονται και στα σχολεία, οπότε δεν χρειάζονται επιπλέον έξοδα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας. 
    Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή από τις 16:00-18:00μμ στις εγκαταστάσεις του κλειστού «Άλκιμος» στη Ν. Αρτάκη, για να συζητήσουμε μαζί , όλα όσα σας προβληματίζουν για την εκγύμναση των παιδιών σας και την γνωριμία τους με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6970908859 και Viber
Face book: Ελένη Μιντζιφίρη

Η πρόεδρος
Ελένη Μιντζιφίρη 
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής - Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Βατώντα