Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με κραυγές και επαναστατική γυμναστική να κάνουν γνωστή την παρουσία τους σε κάποιες θέσεις.
Αυτοί λοιπόν αφού κάνουν έναν σχετικό θόρυβο καταγγέλλοντας γενικώς, μετά "καταπίνουν αμάσητα" αυτά που κατήγγειλαν. Αυτούς τους τύπους τους έχουμε απέναντι, για να κάνουμε την πλάκα μας, αφού.... οι ίδιοι δεν δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς αυτούς που διοικούν τον τόπο.

- Τελικά θα μας πει κάποιος τι απέγινε με τα θέματα που είχε καταγγείλει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καραμούζης; Είχαμε τελικά δίκιο εμείς για τα όσα γράψαμε για την υδροδότηση στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ του Δήμου Χαλκιδέων; Κύριε Καραμούζη την σύμβαση με τον ιδιώτη την υπέγραψε ο κ. Παγώνης όταν διοικούσε τον δήμο με τον κ. Καθαροσπόρη;;;;; Η σύζυγος του ιδιώτη ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη, με το οποίο εκλέχθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας; Με το ψηφοδέλτιο αυτό δεν είσαστε κι εσείς στο Δημοτικό Συμβούλιο;

- Κύριε Καραμούζη τι εγιναν οι κραυγές σας εναντίον του κυρίου Γιάννη Πανταζή Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χαλκιδέων, για τον χώρο και τις συνθήκες που γίνονται τα τεστ στο χώρο του ΚΑΠΗ; Διαπιστώσατε πως δεν είσθε εσείς αυτός που ξέρει καλύτερα το θέμα και δεν το ξέρουν οι άνθρωποι του ΕΟΔΥ που κάνουν τα τεστ;

- Έχουμε κι άλλα θέματα τα οποία προσπαθήσατε να τα σηκώσετε ψηλά με τον γνωστό τρόπο, αλλά όλα ξεφούσκωσαν και αυτό πρέπει να σας προβληματίσει.