Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Τι θα πούνε;;;;;

 - Τον μπελά του θα βρει ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς γιατί τώρα με τα χιόνια, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των κατοίκων της κοινότητας Μετοχίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και βοήθησε με μηχάνημα. Δεν γνωρίζουμε το θέμα, αλλά αν πραγματικά βοήθησε, μπράβο του. 
Τώρα όμως δήμαρχε, θα δεχθείς κι εσύ..... επίθεση, γιατί τις δύσκολες ώρες έστειλες μηχάνημα σε κοινότητα άλλου δήμου!!!
Δεν ξεχνάμε τι έγινε στην Περιφέρεια όταν ο Φάνης είχε στείλει μηχανήματα στον Δήμο Αθηναίων!!!
Πλάκα θα έχει τώρα να αντιδράσουν η κυρία Γκόγκου και ο κ. Κουλοχέρης.
Ότι είναι να κάνουν πάντως να το κάνουν σύντομα, γιατί πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος του Μετοχίου θα πάρει απόφαση και στην γιορτή Κερασιού θα τιμήσει τον κ. Ψαθά, για την βοήθειά του......

Το ευχαριστήριο
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου Σταύρος Γιαμαρέλος και οι κάτοικοι της Κοινότητας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, ο οποίος έστειλε εκχιονιστικό μηχάνημα να ανοίγει τον δρόμο στο κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ ώστε να καταφέρουν να έρθουν για να αποκαταστήσουν βλάβη στο δίκτυο τους.
Ο Δήμαρχος, αν και το Μετόχι δεν είναι στα διοικητικά όρια του Δήμου του πρόσφερε τη βοήθεια που του ζητήθηκε και αυτό λέει πολλά…