Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

....η άποψή μας

 - Αν κανείς δεν θυμώνει με αυτά που γράφεις, τότε απλά ή δεν γράφεις τίποτα ή αυτά που γράφεις, είναι αυτά που γράφουν άλλοι και απλά εσύ τα αναδημοσιεύεις!!!
Φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που δηλώνουν ότι δηλώνουν πως είναι και δεν μπορεί να έχει σχέση με την όποια ενασχόληση με την ενημέρωση.
Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. ..
Εμείς εδώ στο apopsignomi έχουμε εδώ και χρόνια την ίδια γραμμή και δεν θα την αλλάξουμε. Δεν δίνουμε βάση στα δελτία τύπου, δεν δίνουμε βάση στο τι γράφει ο κάθε παράγοντας της πολιτικής και του αθλητισμού και απλά, απλούστατα γράφουμε την... άποψή μας και σχολιάζουμε ότι πέφτει στην αντίληψή μας.
Μας αρέσει για παράδειγμα ν΄ ακούμε τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια να χαρακτηρίζει ανίκανους και ψεύτες την παράταξη που διοικεί την Περιφέρεια!!!!!!
Ο κ. Αναγνωστάκης προφανώς έχει κοντή μνήμη, γιατί απλά πιστεύει πως ο κόσμος ξεχνάει. Ξεχνάει φυσικά και ο ίδιος, πως υπήρξε δήμαρχος και μετά οι δημότες του γύρισαν την πλάτη, υπήρξε βουλευτής και στην συνέχεια οι δημότες πάλι του γύρισαν την πλάτη, υπήρξε γραμματέας του υπουργείου προστασίας του Πολίτη και δεν τα κατάφερε και φυσικά υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ, μετά της ΔΗΜΑΡ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μην ξεχάσουμε πως ο κ. Αναγνωστάκης είναι δάσκαλος και λογικά θα έπρεπε να ξέρει πως το να χαρακτηρίζεις άλλους ανίκανους, δείχνει τη δική σου ανικανότητα.
Άποψή μας είναι πως ο κ. Αναγνωστάκης, έγινε πολύ ΣΥΡΙΖΑ και αυτό τον κατατάσσει στην τάξη των μπαχαλάκηδων.