Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

.....σουτάκια

 - Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΡΤΑΚΗ - ΕΛΑΣΣΟΝΑ για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και φυσικά ο αγώνας είναι σημαντικός, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι προφανώς θα είναι ευχαριστημένοι ακόμη και με την ισοπαλία αφού έχουν 20 βαθμούς, ενώ η ΑΡΤΑΚΗ έχει 18 βαθμούς. Η ομάδα της ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ είναι ....καλή, αλλά όχι καλύτερη από την ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ. Στον αγώνα του Α΄ γύρου το αποτέλεσμα ήταν 0 - 0.

- ΛΗΛΑΣ - ΔΡΟΣΙΑ την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου και μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει, αν διεξαχθεί ο αγώνας. Πληροφορίες λένε πως οι προπονητές των δύο ομάδων θα προχωρήσουν σε παράκληση!!! Ο κ. Λάμπρου μάλλον σε κάποιο ρεμπετάδικο με τα γνωστά άσματα και το "όταν καπνίζει ο λουλάς" και ο κ. Ρόγκας σε κάποιο εκκλησάκι με το θυμιατό στο χέρι.

- Τι είναι πάλι αυτό; Κάποιοι λένε πως ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ πέταξε λευκή πετσέτα και κάποιοι άλλοι, πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ θέλουν να αφιερώσουν την νίκη στον προπονητή τους κύριο Μεθενίτη Θανάση. Όταν ρωτήσαμε ποιος ο λόγος αυτής της αφιέρωσης, μάθαμε πως με το παλιό ημερολόγιο, την Δευτέρα είναι του Αγίου Αθανασίου. Για να δούμε τι θα πει και η ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία ενισχύθηκε σημαντικά.