Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 - Μπορεί ο καθένας να έχει έναν οποιονδήποτε σύλλογο γιατί θέλει να προσφέρει εθελοντικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στο όνομα του συλλόγου. Έχουμε ξεφύγει τελείως και κάποιοι διοργανώνουν μέχρι και αθλητικές εκδηλώσεις, αν και ο σύλλογός τους δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει και κάποιοι να μην παριστάνουν τον άγιο και να τα... θέλουν όλα δικά τους.

- Αυτό που σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου είναι το ότι Περιφέρειες, Δήμοι και άλλοι φορείς, διαθέτουν χρήματα των πολιτών για να κάνουν κάποιοι εκδηλώσεις. Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι να είναι προσεκτικοί γιατί παραέγινε το κακό με κάποιους Συλλόγους οι οποίοι έχουν ξεφύγει και θέλουν να παριστάνουν κάτι που δεν είναι.

- Αν συνεχιστεί αυτό, τότε ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί κάποιοι άνθρωποι της εκκλησίας, ενώ το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Χαλκίδος είναι τεράστιο, αυτοί έχουν δημιουργήσει έναν σύλλογο, ο οποίος δεν είναι στον έλεγχο της Μητρόπολης;;;;; Συγνώμη Σεβασμιότατε, αλλά ποτέ δεν απαντήθηκε το ερώτημα, γιατί δημιουργήθηκε αυτός ο σύλλογος, την ώρα που η μητρόπολή μας καλύπτει με το παραπάνω το φιλανθρωπικό της έργο.

- Έχουμε και μια απορία. Σε καμία εκδήλωση αυτό του συλλόγου, δεν είναι συνδιοργανωτής η Μητρόπολη. Όσο για την Περιφέρεια, τους Δήμους και άλλους φορείς, θα δούμε γιατί συμμετέχουν οικονομικά σε τέτοιες εκδηλώσεις.