Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

...φαπούλες

 - Πανικός στην παράταξη Καθαροσπόρη, αφού ο Δημοτικός Συμβουλος και μέλος της παράταξης κύριος Καραμούζης φαίνεται πως στην προσπάθειά του να είναι στη επικαιρότητα κάνει πολλά λάθη και εκθέτει τους πάντες. Αυτά όλα δεν έχουν την σύμφωνη γνώμη του Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος τέτοια αβίαστα λάθη δεν έκανε ποτέ, εκτός κι αν κάτι άλλαξε και δεν το καταλάβαμε.....

- Μετά το θέμα με το νερό στον οικισμό ΠΑΝΟΡΑΜΑ, μετά το θέμα με τις συνθήκες στο 4ο ΚΑΠΗ και τα τεστ για τον Κορονοϊό, έκανε το λάθος για τον ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ και στο αγαπημένο του FB κυκλοφόρησε και αφίσα!!

- Μας τηλεφώνησε Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μας είπε.
"Ούτε για γέλια δεν είναι αυτά που λέει ο κ. Καραμούζης, για το ότι ήταν δικιά του ιδέα η διοργάνωση ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ στην Χαλκίδα. Είχαμε ενημερωθεί όλοι επίσημα και ήταν και στον προγραμματισμό να διεξαχθεί κα το 2020 αλλά δεν το επέτρεψε ο κορονοϊος .
Ο κ. Καραμούζης είναι μέλος του ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ και γνώριζε τα πάντα". 

- Από που άραγε προκύπτει το ότι οι ιατρικοί επισκέπτες με το σωματείο τους, θέλησαν να έρθουν απ΄ όλη την Ελλάδα σε έναν ημιμαραθώνιο στην Χαλκίδα, χωρίς να έχουν δίπλα τους την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ η οποία είναι αυτή που έχει υπό την αιγίδα της αυτές τις δράσεις στη Περιφέρεια Στερεάς;

- Αλήθεια ο κ. Καθαροσπόρης εγκρίνει τις κινήσεις του κυρίου Καραμούζη; Λένε πως ο κ. Καραμούζης δρα ανεξέλεγκτα και πως έχει βλέψεις για να ηγηθεί ψηφοδελτίου ο ίδιος.
Έτσι μπορεί να εξηγηθούν όλα, γιατί επαναλαμβάνουμε ο Καθαροσπόρης τέτοια λάθη δεν κάνει.