Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε γιατί μαζί με τον κορονοϊό, τώρα στους δρόμους κυκλοφορεί και ο παγετός και αυτό το κοκτέιλ είναι αυτό που πρέπει ν΄ αποφύγετε.  Συγχαρητήρια στους δήμους και στον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κελαϊδίτη, για την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία. Έτσι θα προστατευτούν τα παιδιά μας και φυσικά θα έχουν τον χρόνο... οι Δήμοι να ελέγξουν τα πάντα.

- Προσωπική μας άποψη είναι πως οι Δήμοι θα πρέπει να προστατεύσουν τα γήπεδα με φυσικό χόρτο και να μην τα παραχωρήσουν για αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ΕΠΣΕ είναι βέβαιο πως δέχεται πιέσεις από κάποια σωματεία για να διεξαχθούν οι αγώνες της Α΄ Κατηγορίας, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες τα γήπεδα θα γίνουν χωράφια. Μπορεί η ΕΠΟ να θέλει να μην κάνει πίσω στις ημερομηνίες για να δώσουν οι ΕΠΣ τον πρωταθλητή, αλλά δεν είναι αυτή που αποφασίζει για όλα. Ο κάθε Δήμος οφείλει να προστατεύει τα γήπεδα, δηλαδή την περιουσία του.

- Ούτε μια ανακοίνωση από την αντιπολίτευση του Δήμου Χαλκιδέων, για να πούνε κάτι για τις μέρες της χιονοθύελλας. Τελικά τα κατάφερε η Δημοτική Αρχή ή όχι; Που είναι οι φωνακλάδες της αντιπολίτευσης; Πως φτάσαμε στην καλη οργάνωση και στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας; Παντού μηχανήματα, παντού καθαροί δρόμοι και φυσικά πρέπει να βρούνε την δύναμη να συγχαρούν τον κ. Γουρνή ως υπεύθυνο πολιτικής προστασίας, τους αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων και φυσικά τους εργαζόμενους στο Δήμο, αλλά και στους ιδιώτες οι οποίοι  ήταν με τα μισθωμένα οχήματα στους δρόμους.

- Την αντιπολίτευση θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κύριος Ψαθάς στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο και θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε αντιμετωπίσει ο Φάνης Σπανός στο πρόσφατο παρελθόν. Σε λίγο λεπτομέρειες......