Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

....σουτάκια

 - Τελικά  κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα και προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις μας με μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, γιατί θεωρούν πως μας ενημερώνουν για κάποια θέματα, όπως αυτό της αναβολής των αγώνων Β΄ & Γ΄ Κατηγορίας. Κύριοι ψυχραιμία. Εμείς όταν υπάρχει ένα θέμα όπως αυτό με τα χιόνια στα γήπεδα, κάνουμε το δικό μας ρεπορτάζ, μιλάμε με.... τους Δήμους, μιλάμε με την ΕΠΣΕ και ενημερώνουμε τους δικούς μας αναγνώστες.

- Αυτοί οι οποίοι μας διαβάζουν, γνωρίζουν καλά πως σε καμία περίπτωση δεν γράφουμε ότι μας λένε να γράψουμε, αλλά αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ που κάνουμε. Για μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, δεν θα γράψουμε τίποτα και ειλικρινά θα ευχαριστήσουμε αυτούς που τους ενοχλήσαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και ποτέ δεν αρνήθηκαν να μας ενημερώσουν.

- Γράψαμε χθες Τετάρτη 26/01/2022 πως θα αναβληθούν όλοι οι αγώνες της Β΄ & Γ΄ κατηγορίας της Εύβοιας και θα δούμε τι θα γίνει με την Α΄ Κατηγορία. Μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης 27/01/2022 ούτε επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΕ υπήρχε, ούτε κάπου αλλού διαβάσαμε κάτι σχετικό. 

- Η ΕΠΣΕ τελικά με δύο ανακοινώσεις σήμερα ανέβαλε επίσημα τους αγώνες Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας και όρισε όλους τους αγώνες της Α΄ Κατηγορίας για την Κυριακή 30 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην αναβληθεί κανένας αγώνας.