Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

....φαπούλες

 -  Έχουμε τελικά μεγάλο διαγωνισμό, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτοί που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν και κανένα δωράκι. Πάντως οι πρώτοι που μπήκαν στον διαγωνισμό είναι οι κύριοι Δημήτρης Αναγνωστάκης και Ανδρέας Παπανδρέου, οι οποίοι κάτι θα πάρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφου κάποιος από τους δύο θα μπει στο ψηφοδέλτιο στις Εθνικές Εκλογές και κάποιος ελπίζει να είναι επικεφαλής στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο ή γιατί .....όχι και στο Δημοτικό!!!!! Όποια θέση κι αν κερδίσουν πάντως, δεν θα τα καταφέρουν...

-Επιμένει να γράφει στο fb  διάφορα ο γιατρός κύριος Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος θα είναι όπως λέει υποψήφιος Περιφερειάρχης, αλλά ακόμη δεν έγραψε κάτι σχετικό με την πορεία της δίκης του ψευτογιατρού. Πως άραγε έμπλεξε σ΄ αυτή την υπόθεση; Πως βρέθηκε το όνομά του στην δικογραφία. Πως έγινε και παραπέμφθηκε σε δίκη; Κύριε Μαρκόπουλε ρίχνετε δηλητήριο προς κάθε κατεύθυνση, μόνο και μόνο γιατί σας άφησε εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος φυσικά δικαιώθηκε μετά την παραπομπή σας.

- Η ΝΔ όμως κύριε Μαρκόπουλε δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός αλλά ειδικά στην Εύβοια είναι και αυτοί που σας στήριξαν και αυτοί που σας έδιναν τον σταυρό προτίμησης και μην μας πείτε πως αυτοί σας στηρίζουν. Ξερετε πως αυτά που κάνετε σας οδήγησαν στο να είσθε ο αδύναμος κρίκος.