Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πάντα με υγεία. Τα του πολέμου δεν θα χρειασθεί να τα αναλύσουμε, αφού υπάρχουν καθημερινά στα τηλεπαράθυρα δεκάδες αναλυτές, ειδικοί και μη ειδικοί, αλλά και πολλοί πολεμικοί δήθεν ανταποκριτές ο οποίοι όμως είναι πάντα σε ασφαλή απόσταση από τα πεδία των μαχών και αναμασούν τα ίδια κα τα ίδια. Δυστυχώς η ενημέρωση απέχει πολύ από την πραγματικότητα και η αλήθεια είναι πως .....ενώ όλοι δηλώνουν πως είναι ενάντια στον πόλεμο, δεν κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν. Αλίμονο στους άμαχους και κρίμα για τα παιδιά που ζούνε την φρίκη του πολέμου.

- Στα δικά μας, είχαμε την αποχώρηση της κυρίας Αδαμοπούλου από το ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη, η οποία κατήγγειλε την ηγεσία του κόμματος και όχι μόνο. Ο Βαρουφάκης μιλάει και ξαναμιλάει εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά όταν μιλούν τα στελέχη του και βουλευτές του για τον ίδιο και το κόμμα του, κάνει πως δεν άκουσε και δεν είδε τίποτα. Γιάνη με ένα "ν" στο τέλος θα μείνεις χωρίς "ν"!!!!!

- Εδώ στα τοπικά γίνονται μάχες για να βρούνε κάποιοι σε ποιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιοι για τον Δήμο Χαλκιδέων και όλα πλέον δείχνουν πως δύσκολα θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι οι κύριοι Παγώνης, Καθαροσπόρης και Καλαθέρης. Μήπως να σκεφτούν το ενδεχόμενο να είναι και οι τρεις σε κοινό ψηφοδέλτιο με υποψήφιο δήμαρχο τον κύριο Καραμούζη ο οποίος είναι και ο αγαπητός των ραδιοφωνατζήδων και όχι μόνο;;;

- Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν αυτοί που λένε, πως εμείς τώρα θυμηθήκαμε να στηρίξουμε την κυρία Βάκα και τον κύριο Σπανό;;;; Κύριοι πείτε όσα θέλετε αλλά ήμασταν πάντα σ΄ αυτόν τον χώρο κα δεν κάναμε ποτέ κωλοτούμπες. Φυσικά δεν θα δώσουμε ποτέ λογαριασμό σε κανέναν, αλλά όχι να λένε και τέτοιες χοντράδες. Εμείς το δρομολόγιο, από το ένα κόμμα στο άλλο και από την μία αυτοδιοικητική παράταξη στην άλλη, δεν το κάνουμε.