Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

....η άποψή μας

 - Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Εύβοια, στο χώρο της ενημέρωσης. Είναι απίστευτο, αυτό που παρακολουθούμε μεταξύ ανθρώπων οι οποίοι λένε πως υπηρετούν την ενημέρωση.
Οδηγούν ο ένας τον άλλον στα δικαστήρια, για συκοφαντική δυσφήμιση, για απειλές και άλλα και έφτασαν στο σημείο να πανηγυρίζει ο ένας, με την καταδίκη του άλλου, ενώ αποσιωπά την δική του.
Δεν υπηρετεί κανείς την ενημέρωση, όταν καταφεύγει...... σε απειλές, ύβρεις και βγάζει τ΄ απωθημένα του ή θέλει να παριστάνει τον καλύτερο και τον πρώτο.
Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης, πρώτος και καλύτερος δεν είναι αυτός που δηλώνει πως είναι πρώτος και καλύτερος, αλλά αυτός που μπορεί να διαμορφώσει μέχρι έναν βαθμό την κοινή γνώμη.
Πρώτος και καλύτερος δεν είναι αυτός που βρίζει και συκοφαντεί όσους δεν τον πληρώνουν, αλλά αυτός που καταφέρνει να έχει επαφή με την αλήθεια.
Πρώτος και καλύτερος δεν είναι αυτός που προσπαθεί να εξοντώσει τος άλλους, για να παίζει μπάλα μόνος του, αλλά αυτός ο οποίος, αφήνει όλα τα λουλούδια ν΄ ανθίσουν, γιατί απλά έχει εμπιστοσύνη σ΄ αυτό που κάνει.
Σταματήστε λοιπόν τον πόλεμο μεταξύ σας και μην προσπαθείτε να πείσετε πως είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλον. Αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες.