Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Φυσικά και ο Δημήτρης Βαλκάνος κέρδισε κατά κράτος τον Δημήτρη Λύκο και μάλιστα μέσα στο Στάδιο της Χαλκίδας. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο προπονητές είναι μία και μοναδική. Ο Βαλκάνος είναι προπονητής στην ομάδα του, ενώ ο Λύκος βρέθηκε προπονητής στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εξ αιτίας φίλων του. Ο Βαλκάνος έχτισε την ομάδα της Ερέτριας και τα παιδιά παίζουν για τον εαυτό τους και για τον Βαλκάνο και όλοι μαζί για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ενώ στον.....ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιοι θέλουν με το ζόρι Λύκο.

- Τι λέγαμε για τον ΛΗΛΑ; Πήρε την νίκη στην εδρα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ και μάλιστα με 4 - 1 και βρέθηκε στην 12η θέση η οποία μπορεί να οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία. Η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία, αφού σε περίπτωση άλλο αποτελέσματος, ο ΛΗΛΑΣ θα βρισκόταν με τα δύο πόδια στην Β΄ κατηγορία, αφού ο ΟΛΥΜΠΟΣ θα παρέμεινε στην 12η θέση και μάλιστα με 4 βαθμούς περισσότερους από τον ΛΗΛΑ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή του ΛΗΛΑ τον κύριο Νίκο Ρόγκα.

- Μας ρωτάνε, γιατί  γράψαμε πως ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πήρε τον αγώνα με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ στα χαρτιά. Τι έπρεπε να γράψουμε δηλαδή; Η ομάδα της Σκεπαστής δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν εκεί ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και οι διαιτητές. Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουν παιχνίδι οι όποιοι θέλουν να το κάνουν. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ δεν ενημερώθηκε από κανέναν και φρόντισε να είναι εκεί ΟΛΟΙ. Οι διαιτητές επίσης δεν ενημερώθηκαν για να μην πάνε.

- Την κακοκαιρία την περίμεναν ΟΛΟΙ και έπρεπε και η ΣΚΕΠΑΣΤΗ και η ΑΙΔΗΨΟΣ να είχαν φροντίσει από πριν, ώστε να πάνε στα γήπεδα. Αυτό δεν έγινε και όλα τ΄ άλλα είναι δικαιολογίες. Φυσικά και η ΕΠΣΕ δεν λειτούργησε το ίδιο, απέναντι στις ίδιες ομάδες. Ενημέρωσε τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ και τους διαιτητές και συμφώνησαν ώστε να μην διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ δεν έκαναν το ίδιο για την ΣΚΕΠΑΣΤΗ. Το γιατί το ξέρει η ΕΠΣΕ και ο κ. Βάγιας, που ας μη γελιόμαστε είναι στην μαύρη λίστα.

- Τέλος πάντων, εμείς το 3 - 0 ανευ αγώνος το βάλαμε και δώσαμε και τους 3 βαθμούς στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, γιατί ακόμη κι αν δεν δικαιωθεί θα τους πάρει αγωνιστικά όταν έρθει η ώρα.