Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 -  Εύκολα κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα, για την δική μας στάση απέναντι στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά κάνουν το παγώνι, όταν έρχεται η ώρα να κριθεί η δική τους στάση. Να το ξεκαθαρίσουμε πως εμείς ούτε κωλοτούμπες κάνουμε, ούτε έχουμε απωθημένα. Φυσικά δεν ήμασταν και ποτέ, στα καλά παιδιά, των ΔΣ της Ένωσης, από την εποχή Φεφέκου μέχρι... και σήμερα. 

- Έχουμε προσωπικά μόνο με ένα μέλος του ΔΣ, τον οποίο δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε ανταλλάξει μαζί του, ούτε καλημέρα, αλλά είχε αναλάβει να ρίχνει λάσπη εναντίον μας και να μας βρίζει και φυσικά, δεν συγχωρέσαμε την στάση του κυρίου Ρέτσα, απέναντι στον κ. Παπακωνσταντίνου και στα όσα μας έλεγε. Δεν μας ενδιαφέρει το γιατί έκανε όσα έκανε, ενώ έλεγε άλλα. Μας απογοήτευσε το ότι τα έκανε.

- Όταν κάποιος άλλα σου λέει και άλλα κάνει, αυτό δεν είναι καθαρή στάση και συμπεριφορά και δείχνει πως η ανθρωπιά, η φιλία, η υποχρέωση, ο σεβασμός και άλλα, προδόθηκαν για κάτι που ακούει στο όνομα προσωπικό όφελος. Λάθη κάνουμε όλοι και γι΄ αυτό περνάμε στο στάδιο της συγνώμης, αφού στο αυτομαστίγωμα δεν φτάνει κανείς.

- Για να το κλείσουμε εδώ, αυτό το θέμα. Δεν θα μας καθοδηγήσει ποτέ και κανένας, εκεί που θέλει και είναι δικό μας θέμα, το τι θα κάνουμε μέχρι την ώρα των εκλογών στην ΕΠΣΕ. Είχαμε πάντα άποψη και παίρναμε πάντα δημόσια θέση. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. 

- Κυρίες και κύριοι, κοιτάξτε την δική σας θέση η οποία είναι ίδια με την κωλοτούμπα και αφήστε εμάς στην άκρη.