Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας και στο τέλος θα δούμε, αν θα ήταν σωστή αυτή η άποψή μας. Πάντως δεν θα δικαιωθούν αυτοί οι οποίοι δεν εκφράζουν δημόσια την άποψή τους, για να μην ενοχλήσουν κανέναν και για να μην εκτεθούν. Αλήθεια είναι δυνατόν να δεχόμαστε επίθεση γιατί απλά εκφράσαμε την άποψή μας; Πως είναι δυνατόν να μας κατηγορούν γι΄ αυτά που γράφουμε και να λένε πως αυτοί ως παράγοντες έχουν..... δικαίωμα να μιλάνε, ενώ εμείς όχι;

- Κύριοι, δεν μας ενδιαφέρει η θέση κανενός. Εμείς σχολιάζουμε γεγονότα και όχι τα θέλω προέδρων κλπ. Στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Εύβοια, έχουν μείνει λίγοι παράγοντες, ενώ υπάρχουν αυτοί που είδαν φως και μπήκανε, αλλά και αυτοί που λειτουργούν με δεκανίκια και αβανταδόρους.

- Στα σκαριά είναι και η ίδρυση νέου Σωματείου το οποίο θα έχει τμήματα ποδοσφαίρου ανδρών, αλλά και γυναικών και δεν ξέρουμε και τι άλλο. Με το καλό να ξεκινήσει κι αυτό το Σωματείο και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και στο διοικητικό/οργανωτικό, όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

- Μπορεί να φανεί παράξενο, αλλά αν εμείς ξεκινούσαμε από την αρχή μια ομάδα, δηλαδή από την Γ΄ Κατηγορία, θα είχαμε προπονητή τον κ. Νίκο Κιαπέκο και τεχνικό διευθυντή τον κ. Δημήτρη Ακριτίδη, ο οποίος θα είχε το γενικό κουμάντο. Μπορεί να μην μπορεί να εξηγήσει κάποιος, μια τέτοια απόφαση μας, αλλά έχει βάση. Ο κ. Κιαπέκος ξέρει το ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει σωστή δουλειά, ενώ ο κ. Ακριτίδης ξέρει πολλά κιλά μπάλα και θα σχεδίαζε σωστά μία ομάδα και θα τον σεβόταν και ο κ. Κιαπέκος.