Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως ούτε τα λόγια μου μασάω, ούτε θέλω να τα έχω καλά με κάποιους και με κάποιους άλλους να μην λέω ούτε καλημέρα.
Ο μπάρμπα Στέλιος, θα γράφει πάντα την άποψή του ελεύθερα και όχι με σκοπιμότητες.
Στηρίζω την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΕ, όταν αυτή στηρίζει αντικειμενικά τους διαιτητές και δεν τους ξεχωρίζει σε φίλους και εχθρούς.
Χθες ορίσθηκαν οι διαιτητές στους σημερινούς αγώνες και δεν σας κρύβω πως μας ξάφνιασε ορισμός του κυρίου Κωνσταντίνου Γκάτσου στον αγώνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με την ΕΡΕΤΡΙΑ.
Εκεί περιμέναμε κάποιον άλλον. Εγώ πίστευα και πιστεύω στον ....κύριο Γκάτσο, αλλά είναι αλήθεια πως η μεγάλη αποχή του από τους αγώνες, τον άφησε λίγο πίσω και αυτό το είδαμε σε προηγούμενους αγώνες.
Ρίσκο η απόφαση της Επιτροπής, αλλά έχει και τα θετικά της.
Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον κύριο Γκάτσο να κάνει ρεσιτάλ διαιτησίας σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα και να μας κάνει όλους να τον χειροκροτήσουμε.
Μαζί του θα έχει ως βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο Κωνσταντίνο και τον κύριο Κοντογιαννίδη, οι οποίοι πραγματικά είναι στους καλύτερους βοηθούς και θα συμβάλλουν ώστε ο κύριος Γκάτσος να πάει πολύ καλά.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν κρύβει τα λόγια του και ούτε περιμένει να τελειώσει ένας αγώνας για να σχολιάσει εκ του ασφαλούς.
Μετά τους ορισμούς ακούσθηκαν διάφορα και τα άκουσα με τα ίδια μου τ΄ αυτιά, αφού ήμουν στο στάδιο της Χαλκίδας, για την προπόνηση των παιδιών μου στο στίβο.
Κάποιοι σχολίαζαν τον ορισμό του κυρίου Γκάτσου και έλεγαν πως θα αδικηθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κύριοι, δεν πρέπει ούτε καν να συζητάτε κάτι τέτοιο. Κανείς διαιτητής δεν θα επιχειρούσε να αδικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μέσα στο σπίτι του και την ώρα που ξέρει πως όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Εύβοιας θα έχει τα μάτια του στο Στάδιο της Χαλκίδας.
Ο κ. Γκάτσος και οι βοηθοί του, θα παίξουν 50- 50 και στο τέλος ευχόμαστε να χειροκροτηθούν.
Επειδή ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, ας περιμένουμε να δούμε τον αγώνα και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Να μην ξεχνάμε πως και στο πρόσφατο παρελθόν, διαιτητές που τους έχουμε ως πολύ καλούς, έπεσαν σε λάθη.
Ευχόμαστε στον κύριο Γκάτσο, τον κύριο Κωνστάντιο και τον κύριο Κοντογιαννίδη, καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να παίξουν για τον εαυτό τους και για το ποδόσφαιρο.