Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. "Μάρτης γδάρτης και παλουκοκάφτης" λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Έπρεπε να έρθει ο Μάρτιος για να δούμε χειμώνα. Υπομονή θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Όλα καλά θα πάνε. Αν τελείωνε και ο πόλεμος, όλα θα πήγαιναν καλύτερα. Δυστυχώς όμως δεν δείχνει να τελειώνει και χάνονται ανθρώπινες ζωές, χάνονται παιδιά...και κανείς δεν κάνει κάτι. Μοιράζουν την πίττα οι "μεγάλη" και οι λαοί δεν αντιδρούν. Με ψευτοσυγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πλατείες, δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει κάτι.

- Κυρίες και κύριοι, για ποια δημοκρατία μιλάμε; Είναι δημοκρατία το να εισβάλλει μια χώρα στα εδάφη μιας άλλης; Είναι δυνατόν να απαιτεί μια χώρα να μην μπει η άλλη στο ΝΑΤΟ και να επιβάλλει κυβερνήσεις; Το ξαναγράφουμε. Θα πρέπει "να εισβάλλουν" στην Ουκρανία πολίτες απ΄ όλες τις χώρες και να δημιουργήσουν μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα και μετά ας πάει ο Ρώσος φασίστας ή ο Ουκρανός φασίστας να κάνουν αυτά που κάνουν.

- Να το κλείσουμε. Δεν θ΄ αλλάξει τίποτα κυρίες και κύριοι, αν αφήσουμε κάποιους πολεμοχαρείς, ανεγκέφαλους και εγωιστές να σκοτώνουν κόσμο. Φτάσαμε στο σημείο ν΄ ακούμε τους Τούρκους ηγέτες να μιλούν για ειρήνη, δημοκρατία, ελευθερίες κλπ και ταυτόχρονα να έχουν γεμίσει τις φυλακές, από ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη.

- Βλέπουμε και ακούμε και τους ανθρώπους του ΚΚΕ να μην ξέρουν πως να ισορροπήσουν μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και να χρειάζονται πολύ χρόνο, για να απαντούν στα ερωτήματα, για να πούνε πως έχει δίκιο η Ουκρανία, αλλά........

- Αυτό το αλλά θα μας τρώει μια ζωή, αλλά τι να κάνουμε;;; Πάντως δεν περιμέναμε με τίποτα να μην έρθει ο Κουτσούμπας στο Μαντούδι, εξ αιτίας λέει της κακοκαιρίας!!! Συγνώμη, αλλά το ΚΚΕ δεν είναι παντός καιρού. Γιατί αυτή η αναβολή;