Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Θανάση μ΄ ακούς;;;;;
Άφησε τον εγωισμό στην άκρη κι εσύ και οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και προχωρήστε στην αλλαγή προπονητή, εκτός κι αν δεν βλέπετε πως η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια είναι τραγική.
Θανάση συγνώμη που απευθύνομαι σ΄ εσένα προσωπικά και μάλιστα χωρίς το κύριε ή στον πληθυντικό, αλλά εδώ που έφτασε η ομάδα, πρέπει να αλλάξει προπονητή και να μην το σκεφτεί καθόλου.
Ο κύριος Λύκος το είχαμε γράψει από την αρχή, δεν μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο και αφού δεν θέλει να παραιτηθεί, για το καλό της ομάδας, διακόψτε ....την συνεργασία μαζί του να τελειώνουμε.
Η ομάδα έχει αυτή την στιγμή το καλύτερο ρόστερ κι αν είχε και τον Θωμά, δεν θα παιζόταν με τίποτα, αρκεί στον πάγκο να υπήρχε ένας άλλος προπονητής.
Το αστείο όμως πρέπει να τελειώσει εδώ.
Ο εγωισμός δεν θα σας αφήσει να καλέσετε τον Τοκπασίδη τον οποίο Θανάση από την αρχή του Καλοκαιριού είχες φαγωθεί να διώξεις για να αναλάβει ο φίλος σου την ομάδα, γι΄ αυτό πρέπει να καλέσετε έναν προπονητή ο οποίος να είναι μπαρουτοκαπνισμένος και να μπορεί να σηκώσει την ομάδα στα χέρια του.
Έχετε δύο επιλογές.
Η πρώτη ακούει στο όνομα Γιώργος Λάμπρου. Είναι προπονητής της ΔΡΟΣΙΑΣ, αλλά οι διοικούντες την ομάδα της Δροσιάς, αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να βοηθήσουν ώστε κάποια ομάδα του νομού να πάει ψηλά. Συζητήστε λοιπόν με την διοίκηση της Δροσιάς και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί λύση. Ο Γιώργος δεν μπορεί να πει όχι γιατί αγαπάει την ομάδα. Θα δυσκολευτεί γιατί δεν έχει μάθει να αφήνει ομάδες, αλλά εδώ μιλάμε για κατάσταση ανάγκης και ειδική περίπτωση.
Η άλλη επιλογή είναι το να επιστρατευθεί ο Αντώνης Αυλωνίτης.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Ο κ. Λύκος δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά την ομάδα και πρέπει να απομακρυνθεί, αφού δεν έφυγε μόνος του.
Αγαπητέ Θανάση Παλαιολόγου, αγαπητοί κύριοι της διοίκησης, τεράστιες οι ευθύνες σας και δεν πρέπει να καταστραφεί η ομάδα, η οποία έφτασε εδώ που έφτασε με τις προσπάθειες της διοίκησης Καρλατήρα.
Ας μην επιστρέψει η ομάδα, για ένα πείσμα και για να μην θιγεί ο εγωισμός σας, σε μια εποχή που δεν θα έπρεπε ούτε να την σκεφτεί κάποιος.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει μπροστά του έναν γολγοθά. Δώστε λύση, για να προσπαθήσει να τον ξεπεράσει.
Να ζητήσω συγνώμη πρώτα από την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ, από τον κύριο Λάμπρου και τον κύριο Αυλωνίτη, αφού αναφέρθηκα χωρίς να ρωτήσω για να ξέρω τις προθέσεις τους.