Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

....σουτάκια

 - Αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας και όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αφού έχουν και ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, είτε για την κορυφή, είτε για την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Δεν υπάρχει αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι σ΄ αυτή την αγωνιστική και η οποία θα διεξαχθεί κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες. Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες τα καλύτερα και να προσέχουν για να μην.... έχουν τραυματισμούς.

- Καμία απολύτως αντίδραση δεν είχαμε από την ομάδα που παράγοντάς της, ο θεός να τον κάνει παράγοντα, απειλούσε και έβριζε στο γήπεδο του χωριού του και μάλιστα δήλωνε και τα ονόματα των κυρίων Καρατζά και Ρέτσα. Αυτός ο τύπος δεν έχει θέση στα γήπεδα και φυσικά η τιμωρία του θα πρέπει να είναι παραδειγματική. Δεν είμαστε σίγουροι πως αυτό θα συμβεί, αφού δεν είναι λίγοι οι διαιτητές που δέχθηκαν επιθέσεις, έφαγαν χαστούκια, τους έπιασαν από τον λαιμό και ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκαν.

- Οι ψευτόμαγκες αυτοί, δεν πρέπει να βρίσκουν χώρο στον αθλητισμό και αυτό θα πρέπει να είναι κανόνας. Φυσικά αυτοί οι τύποι ψηφίζουν στις εκλογές της ΕΠΣΕ και κάποιοι τους χρησιμοποιούν. Αυτή την φορά αν υπάρξει συγκάλυψη θα έχουμε άλλου είδους εξελίξεις και δεν θέλουμε κανένας να μας πει "γιατί" θα φτάσουμε το θέμα εκεί που πρέπει.