Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 - Σήμερα η μέρα έχει και την σημασία της, αφού για πρώτη φορά, μετά από 48 χρόνια ο ΠΑΟΚ παίζει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, τον Μάρτιο μήνα!!!! Φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, είναι η μόνη ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη, αφού ακόμη και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα δει ΠΑΟΚ από τον καναπέ του!!!! Ωραία πράγματα για μας τους ΠΑΟΚτζήδες και ευχόμαστε ο ΠΑΟΚ όχι μόνο να κερδίσει σήμερα την ΓΑΝΔΗ, αλλά και να την....αποκλείσει, ώστε να δώσει και βαθμούς στην χώρα μας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022. Ώρα έναρξης του αγώνα, 19:45. Το κανάλι από το οποίο θα μεταδοθεί είναι το Cosmote Sport 2 SD.

- Τελικά 45΄  αγώνα ήταν αρκετά για τον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ του Γιώργου Λάμπρου να κάνει το 5 - 1 και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Φυσικά η ΔΡΟΣΙΑ δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο υποβιβασμού, αφού έχει ήδη 23 βαθμούς. Το ίδιο ισχύει και για την ΚΑΡΥΣΤΟ η οποία παρά τις δύο τελευταίες ήττες έχει 27 βαθμούς.

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ κέρδισε το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ και παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ είναι στην τελευταία θέση και το Σάββατο παίζει εκτός με την ΕΡΕΤΡΙΑ.