Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα με υγεία και υπομονή. Υπομονή γιατί δεν έχουμε μόνο τον Πούτιν και τους Ουκρανούς, έχουμε και τους δικούς μας εδώ στον Δήμο Χαλκιδέων, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, έχει πάρε δώσε με εργολάβους, ενώ όταν διοικούσαν αυτοί, δεν είχαν τίποτα με εργολάβους και τους .....είχαν σε απόσταση!!! Νιάου γατάκια.

- Δεν υπάρχει Χαλκιδέος Δημότης που να μην σας ξέρει κυρίες και κύριοι. Αν δεν σας είχε μάθει, θα σας είχε ψηφίσει και θα ήσασταν εσείς δήμαρχοι τώρα. Σας έστειλε εκεί που σας έστειλε για να λέτε αυτά που λέτε σήμερα και αν τολμήσετε την επόμενη φορά να είσθε υποψήφιοι, θα σας στείλει πιο κάτω.

- Όσο κι αν ψάχνετε "στα σκουπίδια" να βρείτε θέμα, θα συναντάται πάντα τον εαυτό σας εκεί και ξέρετε καλά τι εννοούμε. Ξέρετε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να σας απαντήσει στα "γαυγίσματα", γιατί ξέρει πως κάνετε ότι κάνετε γιατί σας έχει βάλει ο λαός στο περιθώριο και ψάχνετε τρόπους να έχετε τα 5΄ δημοσιότητας.

- Πληροφορίες μας λένε πως η δήμαρχος ψάχνει να βρει καπελάκι με καθρεφτάκι μπροστά, αφού έρχεται Καλοκαιράκι και θα πάτε στις παραλίες. Θα σας το κάνει δώρο. Το καπελάκι για να σας προστατέψει από τον ήλιο και το καθρεφτάκι για να βλέπετε τον εαυτούλι σας όταν θα μιλάτε για συμφέροντα και εργολάβους!!!

- Αλήθεια, αν διεξαχθούν Εθνικές εκλογές και τις κερδίσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και  τα παπαγαλάκια τους τι θα πούνε;;; Θα κατηγορήσουν τους πολίτες; Θα αλλάξουν τον Αλέξη όπως αλλάζουν τον υαλοκαθαριστήρα στο αυτοκίνητό τους; Θα τα βάλουν με τον Συμεών Κεδίκογλου, θα καταλάβουν πόσο κακό τους έκαναν όλα αυτά που έγραφε ο Ανδρέας και ο Γιώργος στο διαδίκτυο; Περιμένουμε απαντήσεις.