Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Η άποψή μας και ο κ. Βάγιας

 - Οφείλουμε να γράψουμε την άποψή μας για τον αγώνα ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΗ, μετά και το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε και τα όσα μας είπε ο κ. Βάγιας, ο πρόεδρος της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ.
Κύριε πρόεδρε στα Δημοκρατικά καθεστώτα, υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης και φυσικά υπάρχουν και οι κανόνες.
Στα Σταλινικά καθεστώτα, υπήρχαν οι κανόνες που έβαζε το καθεστώς και όλοι ήταν σούζα.
Στην Ελλάδα δόξα τον Θεό έχουμε Δημοκρατία και γι΄ αυτό μιλάμε ελεύθερα.
Πάμε τώρα στο θέμα.
Ας μπούμε στην ουσία.
- Τι ώρα ενημερώθηκε η ΕΠΣΕ για την αδυναμία της ομάδας της Σκεπαστής να φτάσει.... στο γήπεδο του Αλιβερίου;
- Πότε και ποιος ενημέρωσε την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ η οποία ήταν στο γήπεδο;
- Πότε και ποιος ενημέρωσε τους διαιτητές ώστε να μην πάνε στο γήπεδο;
- Πότε η ΕΠΣΕ ανέβαλε τον αγώνα;
- Ο δρόμος για τα ΙΧ δεν έκλεισε ποτέ εξ αιτίας χιονοπτώσεων.  Ο δρόμος πιθανόν να έκλεισε για μεγάλα οχήματα πάνω από 3,5 τόνων.
- Μας είπε ο κ. Βάγιας πως ενημερώθηκε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ από την ΕΠΣΕ και δεν δέχθηκε την αναβολή του αγώνα. Κύριε Βάγια, αυτό είναι μεγάλο ψέμα. Ποτέ κι από κανέναν δεν ενημερώθηκε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. Όποιος λέει το αντίθετο λέει ψέματα.
- Κύριε Βάγια, εσεις λέτε τα δικά σας, αλλά είσθε άδικος. Καμία σχέση δεν έχει ο αγώνας αυτός με τον αγώνα ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ. Η  ΑΙΔΗΨΟΣ επικοινώνησε το πρωί με την ΕΠΣΕ, ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας, για να μην μπει σε περιπέτεια η αποστολή. Ρωτήθηκε ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ και συμφώνησε. Η ΕΠΣΕ στην συνέχεια προχώρησε στην αναβολή του αγώνα και ενημέρωσε τους διαιτητές ώστε να μην πάνε στο γήπεδο.
- Στο Αλιβέρι κύριε Βάγια, πήγαν οι διαιτητές και πήραν την αμοιβή τους σε κάποιο ποσοστό και πληρώθηκαν τα οδοιπορικά τους. Πήγαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, από διάφορες περιοχές και η μετακίνησή τους πληρώθηκε. Ο διαιτητής έγραψε το φύλλο αγώνα και το θέμα έκλεισε. Φυσικά η ΣΚΕΠΑΣΤΗ μπορεί να προσφύγει και να ζητήσει να διεξαχθεί ο αγώνας. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί η αρμόδια επιτροπή να κλείσει τα μάτια και να δεχθεί τις απόψεις της Σκεπαστής. Θα πρέπει όμως να μας πει και ποιος θα καλύψει τα έξοδα που έκανε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ και ποιος θα πληρώσει και πάλι διαιτησία και πάλι την μετακίνηση ποδοσφαιριστών, γιατρών κλπ.
Και κάτι τελευταίο. Επειδή πλέον οι ομάδες έχουν αγώνες Τετάρτη και Σαββατοκύριακο δεν είναι δίκιο κάποιοι να παίζουν και κάποιοι όχι.
Επειδή κανείς δεν παίρνει θέση για το θέμα, γιατί απλά όλοι θέλουμε να τα έχουμε καλά με όλους και λέμε ότι θέλουμε ή ότι μας λένε, να γράψουμε κι εμείς πως ακούσαμε ότι η ΣΚΕΠΑΣΤΗ δεν είχε στην διάθεσή της τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών.