Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα μας, αφού ο κορονοϊός χτύπησε και μέλος της οικογένειάς μας και τώρα πρέπει να προσέχουμε λίγο περισσότερο. Ευτυχώς έχουμε κάνει το εμβόλιο και έτσι με την βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Πάντως μέλος της οικογένειας δεν έχασε το χιούμορ του και είπε: " Μήπως είναι κάποιο σημάδι το ότι το κρούσμα παρουσιάστηκε ....στην οικογένεια, την ίδια μέρα που χτύπησε και τον κύριο Κουτσούμπα Δημήτρη, του ΚΚΕ"; Να γελάσουμε, αλλά το κόμμα δεν το αλλάζουμε με τίποτα και αυτό είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

- Μας έχει ζαλίσει η ραδιοφωνατζού με τις λακκούβες που βλέπει τους δρόμους, αλλά δεν τις αρέσει και ο τρόπος με τον οποίο τις κλείνει η Δημοτική Αρχή!!! Τι δεν καταλαβαίνει η κυρία η οποία εκτελεί εντολές;;; Δεν καταλαβαίνει το ότι στους δρόμους της Χαλκίδας δεν είχε πέσει άσφαλτος την 5ετία Παγώνη/Καθαροσπόρη;

- Η σημερινή Δημοτική Αρχή ασφαλτοστρώνει συνεχώς δρόμους σε όλες τις δημοτικές Ενότητες και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει κανείς.  Όσο κι αν προσπαθεί η ραδιοφωνατζού να ρίξει λάσπη, τα έργα ασφαλτόστρωσης δεν μπορεί να τα κρύψει και θα καταλάβει πως η άσφαλτος, είναι καλύτερη από την δική της λάσπη.

- Δεν μπορούν να αντέξουν κάποιοι τα όσα κάνει η κυβέρνηση και η Περιφέρεια για την Βόρεια Εύβοια και προσπαθούνε εδώ και μήνες, να μας πείσουν πως είναι παράνομη η Επιτροπή Μπένου!!!! Που την είδατε την παρανομία κύριοι; Ο πρωθυπουργός όρισε μια επιτροπή, η οποία με χορηγούς και χωρίς να χρεώνει το κράτος, κάνει γρήγορα τις μελέτες και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση υλοποιούν έργα.

- Αν ήθελε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του να χρεώσει το κράτος, εύκολα θα μπορούσε να  κάνει ένα υπουργείο ανασυγκρότησης της Εύβοιας, να ορίσει υπουργό τον κύριο Μπένο και να σας δώσει μια και καλή την απάντηση.