Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία. Ευχόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο που είναι και το τελευταίο του Μαρτίου α είναι και το τελευταίο που θα ζούμε την φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία. Δυστυχώς οι ελπίδες για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος είναι λίγες, αλλά πιστεύουμε στον Θεό και ελπίζουμε να δώσει φώτιση στους ηγέτες των δύο χωρών και να σταματήσουν.... να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον.

- Μπορεί τέτοιον πόλεμο να μην έχουμε στην Εύβοια, αλλά ας μη γελιόμαστε. Έχουμε ποδοσφαιρικό πόλεμο και από τον οποίο μπορεί η Εύβοια να χάσει πολλά. Μπορεί ακόμη και να βρεθούμε χωρίς ομάδα στην Γ΄  Εθνική, αφού βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας, αφού βάλαμε πάνω απ΄ όλα τον εγωϊσμό μας. Κανείς δεν μας έφταιξε και απλά θα πρέπει να ομολογήσουμε πως κάποιοι παράγοντες είναι μόνο για τα κοινωνικά δίκτυα και για δηλώσεις.

- Το ποδόσφαιρο κύριοι δεν είναι φρου φρου κι αρώματα. Πρέπει να είσαι μπασμένος την ποδοσφαιρική πιάτσα και να ξέρεις πως θα διαχειριστείς τα πάντα. Γιατί να φτάσεις να κατηγορείς έναν διαιτητή; Γιατί απλά πιστεύεις πως σε αδίκησε και ήταν υπέρ του αντιπάλου. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει πως ο αντίπαλος ξέρει πως παίζουν μπαλίτσα, ενώ εσύ υστερείς και σ΄ αυτό.

- Πάμε να δούμε που βρισκόμαστε.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είχε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατέληξε να παλεύει για την παραμονή στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είχαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα από τα μπαράζ και παραμένουν στον στόχο, εκτός κι αν οι ομάδες της Κρήτης και συγκεκριμένα ο ΟΦΗ κάνει 5 νίκες σε 5 αγώνες και φτάσει στους 36 βαθμούς και οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ που έχουν 30 βαθμούς δεν πάρουν τουλάχιστον 2 νίκες και 6 βαθμούς στους 3 αγώνες που έχουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
- Ακόμη δεν ξέρουμε τον πρωταθλητή Εύβοιας, για να δούμε ποια ομάδα θα πάει στα μπαράζ και αν εκεί θα τα καταφέρει.

- Το χειρότερο σενάριο για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, θα είναι να επιστρέψει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στο τοπικό, όπου ήδη επιστρέφει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, να μν ανέβει ο πρωταθλητής Εύβοιας στην Γ΄ Εθνική και να μην πάει στα μπαράζ η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ!!!!

- Ας βοηθήσει ο Θεός να πάνε όλα καλά.