Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

.....φαπούλες

 - Την καλησπέρα μας στον φίλο αναγνώστη από την Στενή και του ευχόμαστε τα καλύτερα και να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που έχει. Έχουμε φυσικά υποχρέωση να του απαντήσουμε και στο θέμα που έθεσε και του λέμε πως συμφωνούμε να βάλουμε και στοίχημα. Αν το κερδίσει θα έρθει στο Λευκαντί οικογενειακώς, να του κάνουμε το τραπέζι σε όποια ταβέρνα επιλέξει ο ίδιος και αν χάσει το στοίχημα θα μας κάνει το τραπέζι ο ίδιος στην Στενή σε όποια ταβέρνα επιλέξουμε εμείς.... και την έχουμε επιλέξει ήδη!!!!

- Εμείς δεν βάζουμε εύκολα στοιχήματα, αλλά ο φίλος επέμενε και ήταν σίγουρος πως θα το κερδίσει. Μας είπε πως κάνουμε λάθος όταν γράφουμε πως η κυρία Γκόγκου δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος στις εκλογές του 2023. Μας είπε πως θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος και πως συνεχίζει τις επαφές με στόχο τις εκλογές.

- Αγαπητέ φίλε, θα δούμε ποιος κάνει λάθος. Η δική μας άποψη λέει πως η κυρία Γκόγκου σεν θα είναι και πάλι υποψήφια δήμαρχος για πολλούς λόγους, με κυριότερο αυτόν που θέλει πολλά από τα στελέχη της παράταξης, να μην την ακολουθούν στις εκλογές του 2023.

- Μπορεί να συνεχίζει τις επαφές με κόσμο, αλλά αυτό μπορεί να έχει σχέση με τις Περιφερειακές Εκλογές. Έχουμε την άποψη πως θα την κάνει για εκεί και θα το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία. Θα πει για παράδειγμα πως την κάλεσε ο γιατρός και δεν μπορούσε να του πει όχι και άλλα τέτοια. Η ουσία πάντως δεν θ΄ αλλάξει και πλέον θα περιμένουμε πότε θα κάνει την δήλωση, για να κανονίσουμε πότε θα έρθουμε στην Στενή!!!!