Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πάλι τα ίδια, πάλι τα ίδια στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ήρθε ο Παπακωνσταντίνου για λίγες μέρες στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος, ακόμη και για το αν η συναγρίδα που έφαγε με φίλους του ήταν πραγματικά 5 κιλά ή κάτι λιγότερο κι αν την ζύγισαν ωμή ή ψημένη!!!!
Έλεος κυρίες και κύριοι.
Φτάνει αυτή η χολή, από την μία ή την άλλη πλευρά.
Φτάνει να εκτοξεύουν ύβρεις και συκοφαντίες και οι μεν και οι δε.
Το ποδόσφαιρο δεν ανήκει ούτε στον Παπακωνσταντίνου, ούτε στον Ρέτσα, ούτε σε κανέναν άλλον και αυτό .....θα πρέπει να το καταλάβουν όλες και όλοι.
Δεν θα επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια, γιατί δεν θέλω να κουράσω κανέναν.
Οι κύριοι που τόσα χρόνια διοικούσαν και διοικούν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον, γιατί έτσι προσβάλλουν τους ανθρώπους που τόσα χρόνια τους στήριζαν.
Προσωπικά με ενοχλεί η όλη κατάσταση και ντρέπομαι για τα όσα ακούω.
Λαμόγιο αποκαλεί ο ένας τον Παπακωνσταντίνου, λαμόγιο ο άλλος τον Πίσχινα, αχυράνθρωπο και προσκυνημένο τον Ρέτσα, λαμόγιο τον Παπαδάκη και ακούμε σχεδόν για όλους τα ίδια.
Τι έγινε κύριοι; Θέλετε να πείτε στους ανθρώπους του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου πως Παπακωνσταντίνου, Ρέτσας και Πίσχινας, τώρα ανακάλυψαν λαμογιές των μέχρι χθες συνεργατών τους;
Παπακωνσταντίνου και Πίσχινας ξέρουν καλά τις θέσεις μου και θα μου επιτρέψουν να τους στείλω ένα μήνυμα.
Κύριοι δεν είσθε μικρά παιδιά και δεν έχετε καμία δικαιολογία.
Δεν μπορεί κανείς να λέει πως δεν ήξερε και πως αν ανακάλυψε κάτι, το ανακάλυψε τώρα.
Προσωπικά δεν δέχομαι συμβιβασμένους για μια καρέκλα.
Ο καθένας θα πρέπει να ελέγχει και να ελέγχεται, την ώρα που διοικεί και όχι όταν φεύγει από τον χώρο.
Προσωπικά δεν δέχομαι πως είναι κάποιοι λαμόγια.
Δεν δέχομαι επίσης να ρίχνει λάσπη ο ένας στον άλλον, μόνο και μόνο για να περάσουν το μήνυμα πως μόνο αυτοί είναι που θα σώσουν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Για να μην μασάμε τα λόγια μας.
Ο Παπακωνσταντίνου έφυγε από τον χώρο και όπως ο ίδιος δήλωσε δεν επιθυμεί να επανέλθει και αυτό είναι δεδομένο, αφού πλέον ζει στο Μαϊάμι.
Ο Ρέτσας μπορεί να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά ξέρει πως μέλη του ΔΣ και δεν έχει καμιά σημασία αν είναι 5-6 λιγότεροι ή περισσότεροι, διαφωνούν κάθετα με τα όσα κάνει και είναι βέβαιο πως διαφωνούν με την τακτική που ακολούθησε στο θέμα Παπακωνσταντίνου, σε επίπεδο ανθρωπιάς και φιλίας. Τα έχουμε γράψει αυτά.
Αλήθεια δεν πρέπει ν΄ αλλάξει κάτι στον τρόπο διοίκησης του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου; Μέχρι πότε θα υπάρχει μόνο ένας που θ΄ αποφασίζει και οι άλλοι θα λένε ΝΑΙ;
Στο ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πρέπει να υπάρχουν προσωπικότητες, οι οποίες σε άλλα θα διαφωνούν και σε άλλα θα συμφωνούν. Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας, ο οποίος να είναι εκεί απλά ως συμπλήρωμα.
Ο κύριος Παπακωνσταντίνου, δεν έχει ανάγκη πλέον το χειροκρότημα, αφού για πολλά χρόνια, μαζί με τους φίλους του, έπαιρναν τις εκλογές με ποσοστά πάνω από 90% και αυτό ήταν καλύτερο από όποιο χειροκρότημα.
Ο Ρέτσας δεν δοκιμάσθηκε σε εκλογές χωρίς τον φίλο του Παπακωνσταντίνου, για να δούμε αν θα πάρει τα ποσοστά που έπαιρνε και είναι τραγικό να λέει πως αυτός στήριξε τον Παπακωνσταντίνου και όχι ο Παπακωνσταντίνου αυτόν.
Κύριοι, το ποδόσφαιρο της Εύβοιας κινδυνεύει να ακολουθήσει μεγάλη κατρακύλα κι εσείς δεν μπορείτε να το προστατέψετε.
Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κινδυνεύει με υποβιβασμό και κάποιο αόρατο χέρι "τον σφάζει διαιτητικά" όπως στο Κεραμίδι και η ομάδα είναι απροστάτευτη.
Ξέρετε τι θα συμβεί αν υποβιβαστεί η ομάδα;
Ξέρετε τι θα συμβεί αν και ο πρωταθλητής της Εύβοιας δεν ανέβει στην Γ΄ Εθνική;
Ξέρετε τι θα συμβεί, αν συνεχισθεί η βία στα γήπεδα της Εύβοιας;
Σταματήστε λοιπόν εδώ ΟΛΟΙ σας την λάσπη και τις συκοφαντίες και να ξέρετε πως αν συνεχίσετε, θα σας απαντήσει το ίδιο το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Και κάτι τελευταίο, αυτή την φορά προς τον κύριο Γιώργο Πίσχινα.
Κύριε Πίσχινα, ποτέ όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Στο ΔΣ της ΕΠΣΕ θα πρέπει από τις επόμενες εκλογές, να προκύψει ένα ΔΣ με μέλη που έχουν προσωπικότητα, που έχουν κύρος, που έχουν διάθεση για προσφορά στο ποδόσφαιρο και όχι μέλη που απλά θα τα σπρώξει ο ένας και ο άλλος.
Όταν η ΕΠΣΕ διοικηθεί με διαφάνεια και με αποφασιστικότητα, τότε και μόνο τότε θα δει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μια άσπρη μέρα.
Κύριε Πίσχινα, εγώ δεν θα χαϊδέψω αυτιά, ούτε θα πάρω το μέρος κάποιου.
Είναι άλλο θέμα η διοίκηση της ΕΠΣΕ και άλλο θέμα το άδειασμα του Ρέτσα προς τον Παπακωνσταντίνου.
Η ΕΠΣΕ μπορεί και χωρίς τον Παπακωνσταντίνου και χωρίς τον Ρέτσα.
Είμαι ενάντια στις συκοφαντίες και τις απειλές και υπερ του διαλόγου.