Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

 
Την Κυριακή το απόγευμα στις 16:00, στο Ενωσιακό γήπεδο, οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δίνουν ένα αγώνα ο οποίος ας μη γελιόμαστε, είναι πολύ δύσκολος και τα κορίτσια, πρέπει να βάλουν την ψυχή τους και να τον κερδίσουν ή στην χειρότερη περίπτωση να μην τον χάσουν.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την Τετάρτη έπαιξε με τον ΟΦΗ και δεν κέρδισε,  αλλά πάλι καλά που δεν έχασε, ώστε οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ να έχουν το περιθώριο ακόμη και με κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα, να μην βρεθούν έξω από τις δύο πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, ώστε να πάνε στα μπαράζ κι εκεί να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.
Αυτή την ώρα τα προσωπικά πρέπει να τ΄ αφήσουμε στην ....άκρη και όλοι μαζί να ενώσουμε την φωνή μας και να βοηθήσουμε τα κορίτσια να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και μπορούν να παίξουν, ώστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του αγώνα.
Εμείς καλούμε τους ανθρώπους που αγαπούν και υπηρετούν το ποδόσφαιρο, να κάνουν κάποιες ενέργειες και να πάνε με τις ομάδες τους στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ, για να στηρίξουμε τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ.
Κάνουμε έκκληση προς τις σχολές ποδοσφαίρου, αλλά και τις ακαδημίες των ομάδων, να πάρουν τα παιδιά και να βρεθούν δίπλα στα κορίτσια των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ την Κυριακή.
Αυτά τα νέα παιδιά θα μπορέσουν με την παρουσία και τις φωνές τους να είναι ο 12ος παίκτης των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ. 
Κάνουμε έκκληση και στις ομάδες που δεν έχουν αγώνα την Κυριακή να πάνε ως αποστολή στο Ενωσιακό και όλοι μαζί να βοηθήσουμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς αφήνουμε στην άκρη τα όσα μας χωρίζουν με ανθρώπους των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ και δηλώνουμε πως είμαστε δίπλα στην ομάδα, για το καλό του ποδοσφαίρου της Εύβοιας.
Πιστεύουμε πως το μήνυμά μας θα φτάσει παντού και θα βρει ανταπόκριση.
Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στα κορίτσια και ξέρουμε πως αν παίξουν με ψυχή θα τα καταφέρουν.