Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

...η άποψή μας

 - Δύσκολη Κυριακή για τις ομάδες μας που παίζουν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ) και στην Α΄ Κατηγορία γυναικών (ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ). Για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουμε γράψει και μετά την ισοπαλία στο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (0 - 0), η ομάδα της Εύβοιας πρέπει να κερδίσει τα 3 τελευταία παιχνίδια, για να έχει ήσυχο το κεφάλι της.
Πάμε τώρα στον ΑΟΝ Αρτάκης, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να φτάσει εδώ που έφτασε και φυσικά κάποιοι έχουν ευθύνες και θα έπρεπε να τις είχαν αναλάβει.
Φυσικά και στον τελευταίο αγώνα η διαιτησία κακώς ακύρωσε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι διοικούντες την ομάδα της Αρτάκης με τις αποφάσεις τους, σε θέματα ποδοσφαιριστών, αλλά ιδιαίτερα στις επιλογές..... προπονητών "σκότωσαν" την ομάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
ΤΩΡΑ όμως είναι ώρα για να πέσουν ΟΛΟΙ πάνω στην ομάδα και να βοηθήσουν να ξεμπλέξει, αν και είναι δύσκολο. 
Όλες οι ομάδες που είναι κοντά στην ζώνη υποβιβασμού είναι δυστυχώς σε καλύτερη θέση από τον ΑΟΝΑ, αφού και ο ΠΑΛΑΜΑΣ παίρνοντας την Κυριακή τους 3 βαθμούς χωρίς αγώνα θα φτάσει στους 30 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ο οποίος θα ξέρει αν θα είναι σε κίνδυνο ή όχι. 
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Κεραμιδίου παίζει εκτός με την ΕΛΑΣΣΟΝΑ και εντός με ΠΟ ΦΗΚΗΣ. Και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά αφού έχουν ήδη 35 και 34 βαθμούς αντίστοιχα.
Σε αυτή την κατηγορία παίζουν σημαντικό ρόλο και οι καλές σχέσεις μεταξύ των ομάδων, αλλά τι καλές σχέσεις να έχεις όταν αποκαλείς τον ποδοσφαιριστή αντιπάλου "ανάπηρο";;;;;;
Δύσκολα τα πράγματα και ο ΑΟΝΑ θα χρειαστεί νίκες και στους δύο αγώνες στην έδρα του με ΥΠΑΤΟ και ΠΟ ΦΗΚΗΣ. 
ΠΡΟΣΟΧΗ.
Η ομάδα έχει ανάγκη τους φιλάθλους, οι οποίοι όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την γυρίσουν χρόνια πίσω και να αμαυρώσουν την ιστορία της.
Η ουσία πάντως είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. 
Πρέπει να μπούνε στο γήπεδο και να παίξουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να τα δώσουν όλα, αλλά όχι με θολωμένο το μυαλό τους. καθαρό μυαλό, υπομονή και πάθος, από την αρχή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και στους δύο αγώνες.
Καλή επιτυχία.