Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

....φαπούλες

 - Στις Δημοκρατίες όλα πρέπει να λειτουργούν με κανόνες και φυσικά πάντα με την ελευθερία του λόγου. Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία, αλλά δεν λειτουργούν οι κανόνες και οι νόμοι. Είναι γνωστό και φανερό πως κάποιοι που δηλώνουν Δημοκράτες και θέλουν να είναι και παράγοντες στην πολιτική, δεν τηρούν αυτούς τους κανόνες και ούτε καν τα άρθρα του Συντάγματος  και από το πρωί μέχρι το βράδυ, βρίζουν και συκοφαντούν πρωθυπουργούς, πρόεδρο της Δημοκρατίας και όποιον δεν..... ανήκει στο κόμμα που αυτοί υποστηρίζουν σήμερα, γιατί χθες υποστήριζαν άλλο.

- Αυτοί λοιπόν μιλούν για Δημοκρατία, για νόμους, για δικαιοσύνη και άλλα τέτοια, τα οποία αν τηρηθούν, θα τους οδηγήσουν στο σκαμνί και θα υποστούν τις συνέπειες. Αλήθεια δεν τα γνωρίζουν αυτά;

- Την καλησπέρα μας στον ΣΥΡΙΖΑίο ο οποίος αφού διαπίστωσε πως δεν τον θέλει ο λαός για Περιφερειάρχη, προσπαθεί τώρα να βάλει εμπόδια στην επανεκλογή του Φάνη Σπανού και δείχνει έτοιμος να συνεργασθεί ακόμη και με ανθρώπους του Κασιδιάρη, ώστε να πετύχει τον στόχο του!!!!! Κατάντια το λέμε αυτό και οι πολίτες της Περιφέρειας, περιμένουν να δούνε μέχρι που θα φτάσετε. Την απάντηση θα την δώσουν στην κάλπη τον Οκτώβριο του 2023.