Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

...σουτάκια

 - Το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο για να μην υποβαθμισθεί περισσότερο, θα πρέπει να βοηθηθεί και αυτή την περίοδο 2021 - 2022 θα πρέπει να πετύχει δύο στόχους. Να μην υποβιβαστεί η ομάδα ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ από την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και φυσικά η πρωταθλήτρια ομάδα της Α΄ Κατηγορίας, να ανέβει στην Γ΄ Εθνική μέσα από τα μπαράζ. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι και να φροντίσουν να.....προστατέψουν τις ομάδες μας, από τις αδικίες.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ μπορεί να βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται και την μεγάλη ευθύνη να την έχει ο κ. Βαγιάννης και η διοίκηση γενικότερα, αλλά ας μην κρυβόμαστε, στον αγώνα με τον Εθνικό Κεραμιδίου η διαιτησία του στέρησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

- Απομένουν 2 ακόμη αγωνιστικές και αυτό που πρέπει να δούνε και οι διοικούντες την ΕΠΣ Εύβοιας, είναι κάποια περίεργα αποτελέσματα άλλων ομάδων και κάποιες διαιτησίες. Πρέπει να παρέμβουν και να διαμαρτυρηθούν, πριν είναι αργά. Όλα δείχνουν πως "αναστήθηκαν πεθαμένοι ποδοσφαιρικά" και πως κάποιοι θέλουν να διαμορφώσουν τον βαθμολογικό πίνακα.

- Αν οι ομάδες μας δεν προστατευθούν από τα όσα συμβαίνουν, θα την πληρώσει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό ας φροντίσουν όλοι, ώστε τ΄ αποτελέσματα να βγαίνουν στο γήπεδο και όχι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Για τα μπαράζ θα γράψουμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και θα έχουμε τον πρωταθλητή.