Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Προφανώς και ενοχλούν τα όσα γράφω, αλλά θα παρακαλούσα, να βλέπουμε αν στο τέλος βγαίνουν αληθινά ή όχι. Δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει κανείς να γράφω την άποψή μου ελεύθερα, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να φροντίσει, ώστε να μην δικαιωθεί η άποψή μου.
Φτάνουμε στο τέλος των πρωταθλημάτων και φυσικά δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα με τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Η ομάδα θα πρέπει να κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να μην βάλει σε περιπέτειες και ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων Εύβοιας.
Πριν αρχίσει το ....πρωτάθλημα, είχα γράψει πως ο ΑΟΝΑ δεν έπρεπε να δώσει μάχη για να είναι στον 3ο όμιλο, αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία. 
Τα λάθη της διοίκησης απίστευτα και οι αλλαγές προπονητών ξεπέρασαν κάθε όριο, αλλά η επιστροφή Γκόφα στην ομάδα, άφησε άφωνους πολλούς και την ομάδα που είχε στόχο την άνοδο, να φτάνει στην κατάσταση που είναι σήμερα.
Όλα δείχνουν πως πλέον περιμένουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, για να εμφανισθούν κάποιοι ως ήρωες και να πανηγυρίσουν!!!!
Σ΄ αυτή την κατηγορία ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει και δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα ακόμη κι αν ο τελευταίος κερδίσει τον πρώτο.
Δυστυχώς οι διοικούντες τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κάτι έκαναν λάθος και θα πρέπει σ΄ αυτούς τους δύο τελευταίους αγώνες, να κάνουν ότι μπορούν για να τους κερδίσει η ομάδα.
Έχουν και τους δύο αγώνες στην έδρα τους με ΥΠΑΤΟ αυτή την Κυριακή και με ΠΟ ΦΗΚΗΣ την επόμενη.
Πιστεύουμε πως στο τέλος θα βρεθούν ομάδες με 33 βαθμούς και θα σωθούνε, αν ο ΑΟΝΑ δεν κάνει δύο νίκες.
Προσοχή. Την Κυριακή ο ΑΟΝΑ πρέπει να κερδίσει το ΥΠΑΤΟ, γιατί αν δεν συμβεί αυτό, τότε οι άλλες ομάδες θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν την τελευταία αγωνιστική για να οδηγήσουν την ΑΡΤΑΚΗ στον υποβιβασμό.
Δεν θέλω να γράψω λεπτομέρειες, αλλά αυτοί που αποκαλούσαν "ανάπηρο" ποδοσφαιριστή αντιπάλου ομάδας, με τι μούτρα θα του πούνε να βάλει τα πόδια του στην φωτιά την τελευταία αγωνιστική;;;;;
Καλή εβδομάδα να έχετε.